Ilyen utazáson honvágy?

Ilyen utazáson honvágy? 

Repülővel utazni általában jó. Különösen, ha egy hosszú távú járaton a kényelem is nagyobb hangsúlyt kaphat. A Qatar Airways fedélzetén nincs hiány kényelemből, különösen igaz ez a business class-ra. Szubjektív eszköztesztünket a Thaiturizmus utazási iroda és maga a légitársaság tette lehetővé egy thaiföldi meghívással.

Nem nagyon árulhatnak repülőjegyet a görög utazási irodák 

Több nemzetközi légitársaság ideiglenesen megvonta az értékesítési jogot a görög utazási irodáktól.

Magyarországon toboroznak az öböl-menti légitársaságok 

Napról napra felbukkannak mind az Emirates, mind a Qatar Airways hirdetései, melyben az öböl-menti légitársaságok magyar légiutas-kísérőket keresnek toborzónapok keretében.
Megnyitott az új dohai reptér

Megnyitott az új dohai reptér 

Megnyílt az új dohai repülőtér. Fedélzetén helyi méltóságokkal a Qatar Airways A320-as gépe volt az első járat, amely hivatalosan az új repülőtéren landolt. A légitársaság teljes flottája május 27-ével költözik a Hamad Nemzetközi Repülőtérre.

Júniusban nyit az új dohai repülőtér 

Több éves csúszás után júniustól fokozatosan az utasok is birtokukba vehetik Katar új nemzetközi repülőtere.
Párizsi focisták népszerűsítik Qatart

Párizsi focisták népszerűsítik Qatart 

Qatar Turisztikai Hatósága 800 millió dollárt szán az ország európai népszerűsítésére, amelyben a Paris Saint-Germain futballcsapat lesz segítségükre.

Boeing 777-eseket rendelt a Qatar Airways 

A közelmúltban rendezett a Paris Air Show-n a légitársaság megrendelt kilenc Boeing 777-es utasszállító repülőgépet, hogy új útvonalakat nyithasson, valamint hogy meglévő útvonalain kapacitást bővíthessen, közölte lapunkkal a légitársaság.

Hat görög szigetet vett meg a qatari emír 

7,35 millió fontért hat görögországi szigetet vásárolt meg a Qatari emírje, írja a Tourexpi.  
Ki lett a magyar utasok kedvenc légitársasága?

Ki lett a magyar utasok kedvenc légitársasága? 

Csütörtök délelőtt újságírók és a légitársaságok képviselői együtt izgulhattak a Pavillon de Paris étteremben, ahol kiderült, a hazai utazók kit választottak meg legkedvencebb légitársaságaiknak.
Európában bővít a Qatar Airways

Európában bővít a Qatar Airways 

További európai terjeszkedést jelentett be a Qatar Airways szerdán. A légitársaság november 20-tól Belgrádba, december 5-től Varsóba is indít járatot. 

Doha, a közel-keleti fordító korong 

Néhány évvel ezelőtt senki nem gondolt arra, hogy a Közel- és Távol-Kelet, valamint Ausztrália felé az Arab-félsziget egyik emírségén, Qataron keresztül bonyolódhat majd az eu-s forgalom java része. 

Nagyobb gépekkel jön Budapestre a Qatar Airways 

Augusztus másodikától nagyobb gépekkel közlekedik Doha és Budapest között a Qatar Airways. Az A 321-esek forgalomba állítását az indokolta, hogy jelentősen megnőtt a kereslet a világ ötcsillagos légitársaságaként számon tartott Qatar Airways budapesti járata iránt, amely egyébként Zágrábbal is összeköti a magyar fővárost.

Zágrábba is elvisz a Qatar Airways 

Május 9-től ismét lesz közvetlen légi összeköttetés Budapest és Zágráb között. A Qatar Airways Airbus A 320-asa naponta közlekedik a magyar és a horvát főváros között.

Új ülések a Qatar Boeingjein 

Óriási sajtóérdeklődés mellett mutatták be Berlinben az ITB idején a Qatar Airways Boeing 787 Dreamlinereinek fedélzetére szánt vadonatúj üléseket. A premieren jelen volt a légitársaság vezérigazgatója, Akbar Al Baker és a német főváros polgármestere, Klaus Wowereit is.

Iraki, tanzániai és szerbiai járatnyitást jelentett be a Qatar Airways 

Nemzetközi hálózatának további bővítését jelentette be a Qatar Airways az ITB Berlinen. A légitársaság öt új útvonalat kínál utasainak, több cargo szolgáltatást tervez és több úti célja felé bővíti kapacitását Dohából. 

Légiutas kísérőket toboroz a Qatar 

Magyarországon is toboroz kollégákat a légitársaság legközelebb február 4-én.

Egy éves a budapesti Qatar Airways járat 

A Qatar Airways, a világ ötcsillagos légitársasága pontosan egy évvel ezelőtt indította Budapest-Doha járatát. Az új hosszútávú járat elindulása nemcsak a Perzsa-öböl térségének államait köti össze Közép-Európával, hanem mintegy öt órával lerövidíti az utat Budapestről Indiába, Kínába, Dél-Kelet Ázsiába és a Csendes Óceán térségébe.

Díjeső a Qatarnak 

A Qatar Airwayst az amerikai utazók a legjobb nemzetközi légitársaságnak választoták, és a légitársaság nyerte el a "legjobb Business Class a Közel-Keleten" elismerő címet is.

Napi járat Budapest és Doha között 

A Qatar Airways, mely idén elnyerte az „Év Légitársasága” címet, szeptember 14-től naponta repül a magyar főváros és Doha között.

A Qatar Airways lett az év légitársasága 

A Qatar Airways-t választotta idén nagyszerű üzemelése és kiváló fedélzeti szolgáltatásai miatt a Skytrax az év légitársaságának.

A világ legjobb légitársaságai – a BBC és a Lonely Planet szerint 

Néhány hete a BBC a Lonely Planet útikönyvkiadóval karöltve összeállította a világ legjobb légitársaságainak listáját. A cikk szerzői ugyan elismerik, hogy gyakran két utazás ugyanazzal a légitársasággal, ugyanazon az útvonalon is eltérő élményt jelenthet, azonban a kiválasztott hat légitársaság járatain legtöbbször valódi luxusélmény várja az égi vándorokat.

Közvetlen járat Budapestről Qatar-ba! 

A Qatar Airways hétfőn bejelentette, októbertől további hat európai és ázsiai célpontba indít közvetlen járatokat, többek között Budapestre.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!