Prémium afrikai körutak és dedikált hajós oldal az OTP Travelnél

Prémium afrikai körutak és dedikált hajós oldal az OTP Travelnél 

Két katalógusban jelentette meg 2017-es ajánlatait az OTP Travel. Az idei kínálat fókuszában Izrael, az USA, a csoportos hajóutak és újdonságként prémium afrikai körutazások szerepelnek – emelte ki Mikola György marketingvezető.

Az OTP Travelnél folytatja Gyenizse Dorottya 

2016. december 1-jétől Gyenizse Dorottya az OTP Travel újonnan létrehozott beutaztatási és belföldi üzletágát vezeti.

Indiai esküvő és közép-amerikai körút az OTP Travel téli kínálatában 

Kulturális körutakat, csoportos hajóutakat és egyéni programokat is kínál az idén télen az OTP Travel, amely hamarosan országos road-show-ra indul. Az iroda a Buddha Bar Hotelben egzotikus ínyecsége kíséretében mutatta be árualapját.

Délkelet-ázsiai hajóút és Costa Rica-Panama körutazás az OTP Travelnél 

Az utasok körében eddig is népszerű hajós utak és körutazások mellett számos újdonsággal készül az OTP Travel a következő szezonra.

Indul az üzleti marketingmegoldások versenye 

Új kommunikációs versenyt indít a Turizmus Trend társlapja, a Kreatív. Üzleti marketingmegoldások nevezéseit várjuk.

Elismerésben részesültek az üzleti turizmus legjobbjai 

A Szamos Kossuth téri kávézója adott otthont június 15-én az immár hatodik alkalommal megrendezett Business Excellence díjátadó gálának, amelyen az üzleti turizmus 18 legkiválóbb szolgáltatóját díjazták.

Személyi változások az OTP Travelnél 

Bakó Balázs ezentúl az OTP Travel Beutaztatási Üzletágának értékesítési tevékenységét koordinálja, eddigi feladatkörét Lázár Gergely veszi át.

A Qatar Airways-szel roadshow-zik az OTP Travel 

Április 5-étől közös roadshow-t szervez az OTP Travel és a Qatar Airways, melynek során országszerte hat különböző helyszínen számolnak be mind az utazásszervező, mind a légitársaság kínálatáról, újdonságairól.
Iránytű 2016: díjaztuk az év legjobb turisztikai kampányait

Iránytű 2016: díjaztuk az év legjobb turisztikai kampányait 

Április 1-jén, péntek délután ünnepélyes keretek között vehették át elismeréseiket a 2016-os Iránytű turisztikai kommunikációs verseny díjazottjai a Kazimir Bisztróban.
Külön katalógust kaptak az OTP Travel hajós programjai

Külön katalógust kaptak az OTP Travel hajós programjai 

Bemutatta nyári kínálatát az OTP Travel, ahol beszámoltak többek között arról, hogy az utazásszervező jelentősen bővítette a csoportos hajóutak kínálatát, de gazdag körutazások is találhatók az árualapban, sok esetben üdüléssel kombinálva.

Személyi változás az OTP Travelnél 

Az utazásszervező csapatát új kiutaztatási üzletágvezető erősíti.

Nyilvános az Iránytű 2016 shortlistje 

Számos kiváló alkotást talált a szakmai zsűri a kommunikációs versenyre beadott pályaművek között.

Jelentősen nőtt az utazásszervezők összkauciója 

Az idei évre 16,2 milliárd forintnyi vagyoni biztosítékot igazoltak a magyarországi utazásszervezők, a 2016-ra vonatkozó összeg eléri a 18,7 milliárd forintot. Ez azt jelenti, hogy jövőre az irodák forgalmuk növekedésére számítanak. 

Mehet a Szallas.hu eladása 

A GVH engedélyezte a Portfolion irányításszerzését a Szallas.hu felett.

„Egyre fontosabb a szabadidős turizmus” 

A címbeli megállapítást Bakó Balázs, az OTP Travel viszonteladói vezetője tette kiegészítve azzal, hogy nincs könnyű helyzetben az ország. Kevés az utakra a fizetőképes kereslet, ráadásul a kereslet erősen lecsupaszodott. Ebbe a lecsupaszodott keresletbe igyekszik az OTP Travel egy színes kínálattal változást hozni 2016-os szabadidős árualapjával, egzotikus körútjaival - derült ki szerdán, a cég Aviareps-szel közös roadshow-jának budapesti állomásán.

Országos roadshow-ra indul az OTP Travel és az AVIAREPS 

November 23-án indul az OTP Travel és az AVIAREPS közös roadshow-ja, melynek során – többek között – számos légitársaságot és az utazásszervező 2015-16-os téli árualapját is megismerhetik a résztvevők.

Nyaralásról a bíróságra: amikor nem az utas nyeri a pert 

Utazási irodai körökben nemrég kapott szárnyra a hír, miszerint az egyik utazásközvetítőt közel két évvel ezelőtt egy dominikai nyaralás után beperelte az egyik utasa, miután elégedetlenségének adott hangot elsősorban a szállodával kapcsolatban. Az utas a hosszú huzavonát követően azonban végül elveszítette a pert.

Turizmus Akadémia: városmárkázás, hotelkörkép, online értékesítés 

Őszi-téli kiutazási trendek, békéltető testületi eljárás az utazási irodák szemszögéből, új szállodai projektek Budapesten, az internetes értékesítés legfrissebb trendjei és sikeres márkaépítések – ezek voltak a témái idei őszi Turizmus Akadémiánknak.

Eladta a Szállás.hu-t a Central Médiacsoport 

A Central Médiacsoport az OTP Banknak és a PortfoLion Regionális Magántőke Alapnak adta el a Szállás.hu oldalt.

8.4 milliárdért, 3 utazási irodával utazik külföldre az állam 

Három utazásszervezővel kötött négy évre szóló szerződést a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) az állam nemzetközi utazásaira kiírt közbeszerzési eljárást követően - írja a Világgazdaság Online.

Nagy érdeklődés és 50% kedvezmény a MUISZ által szervezett Prezi tréningen 

A MUISZ tagjai a piaci árhoz képest 50%-os kedvezménnyel vehettek részt egy hatórás Prezi képzésen a Prezimagyarul Kft.-vel kötött megállapodásuk alapján, melyhez a termet az OTP Travel biztosította.

Iránytű 2015: díjaztuk az év legjobb turisztikai kampányait 

Április 10-én, péntek délután ünnepélyes keretek között vehették át elismeréseiket a 2015-ös Iránytű turisztikai kommunikációs verseny díjazottjai a Mozsár Kávézóban.

Gyöngyvirágtól lombhullásig 

A tavasz és az ősz a városlátogató programok és a kulturális körutazások szempontjából ideális időszak. Cikkünkben az idei szezon legfontosabb újdonságait gyűjtöttük össze specialista utazásszervezők segítségével. A körutas piac még a válság évei alatt is stabil maradt, most pedig, hogy a fellendülés jelei mutatkoznak a kiutazásban, ezen a területen is bizakodás érezhető.

„Az UP by El Al nem fapados!” 

- szögezte le Váradi János, a Budapesten az El Al tevékenységét pont egy éve átvevő UP évfordulója alkalmából megrendezett izraeli workshopon. A szerdán, az Izraeli Kulturális Intézetben megrendezésre került eseményen az Izraelbe legnagyobb létszámban kiutaztó utazásszervezők, az MSE Tours, Chemol Travel, B. B. Tours, OTP Travel valamint a TS Tours és számos viszonteladó vett részt.

Nyilvános az Iránytű shortlistje 

Idén is kiváló alkotásokat talált a szakmai zsűri a kommunikációs versenyre beadott pályaművek között.  

Még 250 milliót költhet az állam külföldi utazásokra 

Módosította az állam nemzetközi utazásaira három utazási irodával kötött eredetileg 2 éves keretszerződést a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF). Az időtartamát március 6-ról április 10-ig meghosszabbította, a rendelkezésre álló keretösszeget pedig 8,4 milliárd forintról 8,65 milliárd forintra növelte.

Alakuló elnökségi ülést tartott a MUISZ 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége 2014. december 8-i tisztújító közgyűlését követően az új elnökség dr. Erdei Bálint vezetésével január 26-án tartotta meg első, alakuló ülését a The Three Corners Hotel Bristol-ban.

Kevesebb utazási iroda, növekvő kaució 

A legfrissebb adatok szerint enyhén csökkent Magyarországon az utazásszervezői tevékenységet folytató és vagyoni biztosítékkal rendelkező utazási vállalkozók száma, ugyanakkor az irodák összességében növelték a jövő évre érvényes vagyoni biztosítékuk összegét, amiből arra következtethetünk, hogy bizakodóan ítélik meg az utazási piac várható alakulását.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!