Nyáron nyílik a Kimpton Hotels első szállodája Budapesten

Nyáron nyílik a Kimpton Hotels első szállodája Budapesten 

A Kimpton Hotels, az Intercontinental Hotels Group luxus lifestyle márkája, amely világszerte több, mint 80 egységgel rendelkezik. A 2024 nyarán nyíló, Bem téren épülő, dunai panorámás patinás épület szintén ennek az izgalmas boutique brandnek ad majd otthont.
Erős most a pesti 13. kerületben a szállodanyitási kedv

Erős most a pesti 13. kerületben a szállodanyitási kedv 

Várja a vendégeket a 13. kerület frissen nyílt luxusszállodája - az épület alagsorában nagyterületű, biztonságos széfterem is helyet kapott. Szeptember végén nyitotta meg kapuit a Hotel Foldana 4 csillagos, 26 szobás szállodája és 25 lakásos apartmanháza, amelynek belső tereit a törökországi Watan Design álmodta és valósította meg.
József nádor hitvese, Dorottya - luxushotel névadójaként visszatért

József nádor hitvese, Dorottya - luxushotel névadójaként visszatért 

Habsburg József nádor, József Antal főherceg háromszor nősült hosszú élete során. Első alkalommal egy orosz nagyhercegnőt vett el, majd annak szülést követő halála után egy osztrák hercegnőt vitt az oltár elé, és amikor ő is meghalt gyermekágyi lázban, akárcsak elődje, akkor következett a sorban Mária Dorottya württembergi főhercegnő, aki a főváros egyik legszebb helyén most debütáló luxushotel névadója lett.
Belépett a budapesti szállodapiacra a Four Points by Sheraton

Belépett a budapesti szállodapiacra a Four Points by Sheraton 

Jött, látott és győzött. Már a nyári próbaüzem alatt mesés foglaltsági számokat produkált a pesti Dunapart ékköveként, a Szent István park szomszédságában magasodó, kétfunkciós ház. A november 16-án tartott ünnepélyes megnyitó alkalmával pedig egy, azaz egyetlen szobát tudnak megmutatni a meghívottaknak a szállodabejárás alkalmával – a többiben ugyanis szerencsére vendégek tartózkodnak.
Szállodát nyit az Accor a debreceni reptérnél

Szállodát nyit az Accor a debreceni reptérnél 

Az Accor megerősíti vezető pozícióját a közép- és kelet-európai szállodaiparban. Kelet-Magyarország egyik legnagyobb befektetési és fejlesztési csoportjával, a Xanga Csoporttal kötött megállapodásnak köszönhetően az Accor Magyarország második legnagyobb városában nyit ibis Styles szállodát. Az épülő ibis Styles lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében.
Belépett a budapesti piacra az amerikai Hampton by Hilton-lánc

Belépett a budapesti piacra az amerikai Hampton by Hilton-lánc 

Hampton by Hilton Budapest City Centre néven, a fővárosba érkező turistáknak tökéletes lokációval, egy hete berobbant a budapesti szállodapiacra a háromcsillag superior besorolású szálloda. Az épület tulajdonosa az izraeli érdekeltségű Long Bridge Dessewffy utca Kft., üzemeltetője az amerikai Hilton.
Accor-kinevezés: itt a télen nyíló Tribe igazgatója

Accor-kinevezés: itt a télen nyíló Tribe igazgatója 

Vetlényi Dánielt nevezte ki az ibis & Tribe Budapest Stadium igazgatójának. A tervek szerint 2023 decemberben nyíló új budapesti Tribe a márka első szállodája lesz a magyar piacon.
Marosvásárhelyen Hilton-nyitás

Marosvásárhelyen Hilton-nyitás 

Július 18-án, kedden megnyílik Marosvásárhely első nemzetközi brandhez tartozó szállodája, a Hampton by Hilton.
Duna-parti háznyitás az Accent-nél

Duna-parti háznyitás az Accent-nél 

Június elején megnyitotta kapuit az Accent Hotels által üzemeltetett Four Points by Sheraton Budapest Danube. 
Keszthely legújabb szállodája május 1-jétől nyitva

Keszthely legújabb szállodája május 1-jétől nyitva 

Az Adventor Hotels beruházásában, a Balaton keszthelyi partján, a Hotel Helikon közelében felépült négy csillag superior besorolású Sirius Hotel tervezése, majd építése 2020-ban indult. A Sirius a korábban már lebontott Hotel Via helyén épült fel. A festői kilátással rendelkező szállodát hivatalosan május 1-jén nyitják meg, A ház igazgatója Bihari Dávid az április 29-i ünnepélyes szalagátvágás alkalmával elmondta, hogy az épületkomplexum (amely  A-, és B-épületből áll) zöldmezős beruházásként valósult meg.  A beruházó tájékoztatása szerint az éjszakai égbolt legfényesebb csillagáról elnevezett szálloda tervezésénél figyeltek a természeti értékek megőrzésére. A hivatalos ünnepi megnyitón mi is ott jártunk. Amelyet - nem várt fordulattal - egy váratlan tűzriadó is szinesített az első percekben.

Két hét múlva nyit Keszthely új négycsillag superior minősítésű hotelje 

Rövidesen nyit a Balaton legújabb topszállodája: 140-en dolgoznak jelenleg is azon, hogy az Adventor szállodalánc legújabb beruházása, a keszthelyi Sirius Hotel a tervezett menetrend szerint, május 1-én megnyithasson. Bihari Dávid, a Balaton-parti négy csillag superior szálloda igazgatója a finisben a zöldmezős beruházás érdekességeit osztotta meg.

Új hibrid hotel Rotterdamban 

Rotterdamban nyitotta második hollandiai szálláshelyét a berlini székhelyű a&o Hostels.

Ötcsillagos, felnőttbarát hotelnyitás Balatonfüreden 

Szolgáltatásainak körével ez az első ilyen típusú szálloda a tó északi oldalán.

A hely, ahol az églakók felhőket vesznek 

Mesebelien varázslatos helyszínre kalauzolta vendégeit Varró Zoltán belsőépítész, akik április 21-én, az Andrássy úti Flow Caféban lehettek részesei a nem mindennapi utazásnak. Egy régi családi történet jutott eszembe a Comói-tó felett magasodó hotel megújult belső tereit látva, de először inkább arról, miről is szólt valójában ez a meghívás.

Nyáron nyílik a debreceni Mercure hotel 

Az Accor-csoport Magyarországon tovább bővíti portfólióját: a Hajdúság fővárosában nyitja Mercure szállodáját, amely a márka második desztinációja lesz a fővároson kívül. A Mercure Debrecen előreláthatólag augusztustól fogadja első vendégeit.

Megnyitotta első budapesti szállodáját az olasz B&B szállodalánc 

Okosfunkciókkal szerelték fel az irodaépületből átalakított hotelt a Petőfi híd pesti lábánál.

Török topmenedzser a Matild Palota nyitócsapatában 

Selim Ölmez csatlakozik a Matild Palota felső vezetőségéhez a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest marketing igazgatójaként.

Új szállodák a Marriott International portfóliójában 

Hamarosan ismét nyithatnak a világban mindenütt a szállodák, a közelgő jó hír kapcsán szervezett nemzetközi online sajtótájékoztatót a Marriott International, amelyen mi is részt vettünk.

Mercure-nyitás Máltán 

A népszerű Spinola öbölnél nyilt meg a 113 szobás Mercure Hotel St Julians.

Mellow Mood: nyitva a La Prima, jön a Montage Fashion 

Júniustól újra nyitva a La Prima Fashion Hotel, a lánc Váci utcai négycsillagos egysége. A Népszínház utcai Atlas City Hotel épülete pedig teljes felújításon és koncepcióváltáson esett át, és ezentúl új névvel, új hotelként nyit meg.

Gambia és a Thomas Cook 

A Thomas Cook, a világ egyik vezető utazási irodája megerősítette, hogy 2019-ben újabb nyolc Cook's Club szállodát nyit, két továbbinál pedig előrehaladott tárgyalásban vannak - közölte hétfőn az utazásszervező.

„Ez a befektetés az egyik legnagyobb Nyugat-Macedóniában” 

Vezető állami tisztségviselők és nagykövetek jelenlétében, május 10-én hivatalosan is megnyílt az első Mercure szálloda Macedóniában, Tetovo központjában - közölte pénteken az Orbis.

Szállodanyitási boom a TUI-nál és a Thomas Cook-nál 

Németország két vezető utazásszervező vállalata számos új szállodát vezet be a piacra 2018 és 2020 között.

Szófia szívében nyit két új szállodát az Orbis 

Az Orbis Hotel Group tovább terjeszkedik Bulgáriában egy új Novotel és egy új ibis megnyitásával Szófiában.

Háromra nőtt a Pullman vietnámi szállodáinak száma 

A Pullman, az Accor csoport felsőkategóriás, nemzetközi márkája megnyitotta a Pullman Saigon Centre-t. 

A festői Hernád völgyében nyit a Hotel Vécsecity**** Superior 

Itt az üzleti utazók, családok és üdülni vágyók egyaránt jól érzik majd magukat. 

Az 1000. Ibis hotel megnyitott 

Az ibis márka kedden ünnepli 1000. hotelének megnyitását -  közölte kedden a szállodalánc.

Jövő júniusban nyílik Makó igazi szállodája 

2014 júniusában nyit a makói Glorius szálloda - tájékoztatott a a kivitelező Bodrogi Bau Kft.

Megnyitott az első Novotel hotel Szófiában 

A négycsillagos Novotel Sofia 178 szobával, 6 tárgyalóteremmel, étteremmel, fitneszközponttal december 1-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt - tájékoztatta a Turizmus Online-t az Accor szállodalánc.

Megnyitott az első külföldi Mellow Mood hotel 

Október elején az osztrák fővárosban nyílt meg a budapesti székhelyű Mellow Mood Hotels szállodacsoport első külföldi szállodája, a 4-csillagos La Prima Fashion Hotel Vienna - közölte a Turizmus Online-nal a szállodacsoport.

Végleges a Park Inn by Radisson Budapest nyitó csapata 

Az októberben nyitó Carlson Rezidor lánchoz tartozó Park Inn by Radisson Budapest új négycsillagos üzleti szállodájának véglegessé vált a nyitó csapata.

Tavasszal nyit a QUAESTOR Csoport második 4 csillagos szállodája 

Tavasszal nyit az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, közel a városközponthoz és a Győri Ipari Parkhoz. Ennek az üzleti utazókra ugyanúgy számítanak, mint sportcsapatokra - tájékoztatta a Turizmus Online-t a szálloda.

Két Hilton, egy épület – Frankfurt/Main reptér 

Hilton és Hilton Garden Inn nyílt a frankfurti repülőtéren. Ez az első alkalom, hogy azonos épületben két Hilton szálloda is található.

Art Hotel lesz Szeged új négycsillagosa 

Nevet kapott a szegedi Somogyi Udvarban épülő négycsillagos szálloda; Art Hotel Szeged lesz. A mintegy 2 milliárd forintos beruházást az Új Széchenyi Terv keretében 438,8 millió forinttal az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alapja is támogatja - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Budapest Fourstar Kft.

IBEROSTAR: Budapesten az első városi butik szállója 

Az IBEROSTAR első városi boutique hoteljét Budapesten nyitotta meg. Munkatársunktól

100 szállodát nyit az IHG Oroszországban 

Oroszországban és a FÁK államokban jelentős növekedési lehetőséget lát az InterContinental Hotel Group (IHG), és tervei szerint 2020-ra a régióban 100 új szállodával bővíti portfolóját. 

Az oroszokhoz készül a Best Western 

A Best Western International úgy döntött, megveti lábát Oroszországban.

Bővülő szállodai kapacitás Ljubljanában 

Július végétől, további 26 szobával, mintegy 50 férőhellyel, miután Ljubljanában megnyitott a négycsillagos Cubo Hotel. Munkatársunktól
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!