Duna-parti háznyitás az Accent-nél

Június elején megnyitotta kapuit az Accent Hotels által üzemeltetett Four Points by Sheraton Budapest Danube. 

Mint ezzel kapcsolatos hozzánk eljuttatott közleményükben kifejtik, a szállodának otthont adó komplexum építési munkálatai az előzetes ütemezés szerint haladtak, így a szálloda a terveknek megfelelően június elején fogadhatta első vendégeit.

A hotel a XIII. kerület frekventált, ám mégis csendes részén helyezkedik el, 105 szobájának többségéből csodás panorámát kínálva a Dunára, a Margitszigetre és a budai hegyekre.

 

A vendégek kényelmét támogató modern technikai megoldások egységet alkotnak a szálloda egyedi – 60-as és 70-es évekbeli eredeti posztereket felvonultató – hangulatával. A kilencedik emeleten kialakított rooftop bar panorámája igazi vendégmágnes. 

 

„Lényeges mérföldkő számunkra, hogy mi nyithattuk meg az első budapesti Four Points by Sheraton szállodát. Szállodaláncunk hazai piacon szerzett tapasztalata és a Marriott International által biztosított franchise hosszú távon garantálja a szálloda sikerességét és vendégeink magas szintű kiszolgálását", mondta Kerek Péter, az Accent stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

 

„Az első egy hét működésének visszajelzései rendkívül pozitívak vendégeink irányából és a nyári szezon előfoglalásainak volumene is várakozásaink felett alakul", tette hozzá Hegedűs Dávid szállodaigazgató.

A szálloda nyitó csapatának tagjai Hegedűs Dávid mellett Dömötör Ágnes sales manager, Fejszák Tamás chef, Kovács Attila F&B manager, Szalai Lilla front office manager, Baranyi Márta housekeeping manager, valamint Gellérfi Károly maintenance director. 

Forrás: Accent / Turizmus Online


 Vizuális élményteremtés a luxusvendéglátásban

Vizuális élményteremtés a luxusvendéglátásban 

A luxusvendéglátás világában minden apró részlet számít – legyen szó egy exkluzív enteriőrről, tökéletesen megkomponált menüsorról vagy az alkalmazottak megjelenéséről.
Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján

Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján 

Már csak pár napot kell aludni, és nyit a tatai négy csillag superior minősítésű Malom és Kacsa Boutique Hotel.
Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában

Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában 

A vendégéjszakák száma 2025 első negyedévében 2024 azonos időszakához képest 4,8 százalékkal nőtt.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels

Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels 

A cseh anyacéggel rendelkező hotellánc új Mamaison szállodája már várja vendégeit Budapest szívében.
15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.