Gondban az El Al a Tel Aviv és Dubaj közötti járatpárnál

Gondban az El Al a Tel Aviv és Dubaj közötti járatpárnál 

Nem tudja tartani dubaji menetrendjét vasárnaptól az El Al légitársaság. Az illetékes izraeli hatóságoknak címzett, nyilvánosságra hozott levelük szerint biztonsági problémák állnak a háttérben, amelyeknek köszönhetően csökkenteniük kell közvetlen járataik számát.
Napi járat Dubaj és Tel Aviv között

Napi járat Dubaj és Tel Aviv között 

December 6-tól közvetlen napi járatot indít Dubaj és Tel Aviv között az Emirates. Az Egyesült Arab Emirátusok és Izrael ezzel a lépéssel szeretné fellendíteni gazdasági és kereskedelmi kapcsolatait.
Indul a Wizz Tel Avivba

Indul a Wizz Tel Avivba 

A Wizz Air Abu Dhabi január 15-étől induló athéni járata után újabb úti céllal bővül: Abu-Dzabiból hamarosan Tel Aviv is elérhető lesz.
Oroszlánkölyök, gasztronómia, Tel Aviv

Oroszlánkölyök, gasztronómia, Tel Aviv 

Tel-Avivban 2018. október 25-26.között már 4. alkalommal rendezték meg a Magyar Gasztronómiai és Kulturális Napokat, melyen idén Nyíregyháza város Debrecennel közösen vett részt - közölte kedden a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

Újabb tel-avivi járatot nyit a Wizz Air 

Ezúttal Temesvárról, nem is olyan messze Debrecentől, ahonnan március 26. óta közlekedik tel-avivi járatuk.
Szimuláló El Al-álpilóta, HanuKarácsony

Szimuláló El Al-álpilóta, HanuKarácsony 

Akárkiből nem lehet pilóta az El Al légitársaságnál, munkatársunknek ez mégis sikerült. Hogyan? Cikkünkből kiderül! 
Egyre jobban szeretnek minket az izraeli turisták

Egyre jobban szeretnek minket az izraeli turisták 

Magyarország négy éve folyamatosan részt vesz Tel Aviv és a térség legnagyobb turisztikai rendezvényén, az IMTM (International Mediterranean Tourism Market) kiállításon, mely idén 22. alkalommal, február 9. és 10. között várta a látogatókat.
Budapest Kártyákat nyertek Tel Avivban

Budapest Kártyákat nyertek Tel Avivban 

A Budapest Fesztivál és Turisztikai Központ is hozzájárult a 2015. május 14-16 között Tel Avivban megrendezett Magyar Napok sikerességéhez - közölte szerdán a Budapest Fesztivál és Turisztikai Központ.

Kényszerleszállás Tel Avivban 

Fél órával az indulás után vissza kellett fordulnia az izraeli légitársaság torontói járatának vasárnap éjjel. Egy utas sokkot kapott attól, ami történt. 

Nem rettennek meg a turisták az izraeli utazástól 

Izrael turizmusának aktuális helyzetével foglalkozó sajtóreggelit szerveztek csütörtök délelőttre a Spinoza Caféba. Az eseményen részt vett Ilan Mor, Izrael Állam nagykövete, Váradi János, az EL AL légitársaság magyarországi igazgatója és Bakó Balázs, a MUISZ képviselője.

A Wizz Air július 25-től Tel Avivot újra tolja 

- tudtuk meg csütörtökön a légitársaságtól.

Az amerikaiak újra repülnek Tel Avivba 

Feloldotta az FAA a tilalmat.

A tel avivi reptér biztonságos 

- nyugtatott meg az El Al izraeli légitársaság budapesti képviseletének vezetője.

Óvakodjanak a tel avivi reptértől! 

Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) azt javasolja a légitársaságoknak, hogy ne közlekedtessenek járatokat a tel-avivi nemzetközi repülőtérre.

Szerda éjfélig a Wizz Air sem jár Tel Avivba 

Több légitársaság függesztette fel rövid időre Tel Avivba közlekedő járatát.

Ezt látni kell: Izrael 

Állunk a Tel Aviv-i Ben Gurion repülőtéren a kígyózó sorban, jó egy órára saccoljuk (nem tévedünk nagyot), mire sorra kerülünk, és válaszolhatunk az elkerülhetetlen kérdésekre: hová, kihez, milyen okból érkezünk Izraelbe?

Hétvégétől jár az El Al fapadosa Budapestre 

Budapest és Tel Aviv között júliustól októberig már heti 12 járat fog közlekedni.

Marad, de átalakul az El Al budapesti jelenléte 

A változó idők szelére hallgatva - no meg a konkurenciák nem kevés számú utas elhalászásától ösztönözve - vadonatúj koncepció mentén felépített diszkont légitársaságot indít március 30-tól, saját márkájaként az izraeli EL AL. Az El Al budapesti irodája folytatja működését.

Wizz Air: még folytatódik az orosz és a török légi csata 

Amilyen gyorsan nyíltak a Wizz Air járatai 2012-ben, olyan kemény diónak tűnik két hőn óhajtott útvonal, Moszkva és Isztambul megszerzése.

Mikulás hozta Budapest–Tel Aviv járat 

December 6-án 175 utassal a fedélzetén elindult a Wizz Air magyar diszkont légitársaság Budapest-Tel Aviv járata. Az elindulás előtt az Airbus A 320-as típusú gépet és utasait a betonon Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója, Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója és Ilan Mor, Izrael Állam magyarországi nagykövete búcsúztatta.

Wizz Air: megvannak a jóváhagyások Tel Avivra 

A Wizz Air ma bejelentette, hogy megkapta a magyar és izraeli hatóságok hivatalos jóváhagyását a Budapest és a Tel Avivi Ben Gurion Nemzetközi Repülőtér közti útvonal üzemeltetésére.

Kapacitást és járatszámot növel az EL AL 

Számos újdonságról tájékoztatta a szakmát és a sajtót Váradi János, az EL AL Israel Airlines június elsejével kinevezett új magyarországi vezetője. 

Tel-Aviv lett a világ legjobb meleg városa 

Az Izraeli Turisztikai Minisztérium tájékoztatása szerint Tel-Aviv lett a világ legjobb meleg városa (Best Gay City).

Tel Avivba is repül jövő nyáron a Germanwings 

A 2011-es sikeres fogadtatást követően, 2012-ben is bekerül a Germanwings nyári menetrendjébe az izraeli úti cél. Köln/Bonn és Tel Aviv között 2012. március 26-tól október 27-ig közlekedik a német diszkont légitársaság.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!