Tirol titkos világa

Tirol titkos világa 

A jódlis-hüttés Tirol havas hegyei között megbújik egy furcsa kristályvilág, ahol az Óriás őrzi a Csodakamrákat.
Lavina Tirol tartományban

Lavina Tirol tartományban 

FRISSÍTVE Nyolc síelő meghalt a pénteken hatalmas erővel pusztító lavina miatt az osztrák Tirol tartományban.

Tirolt csak negatív COVID-teszttel lehet elhagyni 

A brit és a dél-afrikai koronavírus mutáció terjedésnek megfékezése érdekében péntektől (02.12-től) csak 48 óránál nem régebbi negatív koronavírus teszteredmény birtokában lehet az ausztriai Tirol tartományt elhagyni. Súlyos pénzbírság jár a teszttel nem rendelkezőknek.
Ismét karantén alá kerülhet az ausztriai Tirol tartomány

Ismét karantén alá kerülhet az ausztriai Tirol tartomány 

A koronavírus dél-afrikai mutációjának intenzív terjedése miatt lezárhatják Tirol tartomány bizonyos területeit.
Tiroli megoldási javaslat: elég a partiturizmusból!

Tiroli megoldási javaslat: elég a partiturizmusból! 

Tirol javaslatot dolgoz ki turizmusának fellendítésére. Igen, ez az a bizonyos tartomány, ahol az az Ischgl van, amelynek "Kitzloch" nevű szórakozóhelye az európai fertőzés gócpontjaként vált ismertté.
Télen-nyáron Ausztria

Télen-nyáron Ausztria 

Az Österreich Werbung budapesti képviselete workshopot rendezett 2018.09.20-án, csütörtökön, a Radisson Blu Béke Hotelben. Az eseményen Vorarlberg tartományon kívül Ausztria összes tartománya megjelent: Bécs, Burgenland, Alsó-Ausztria, Felső-Ausztria, Tirol, Karintia, Salzburg és Stájerország is.

Lavinaveszélyre figyelmeztetnek Tirolban 

Legalább a hét végéig még kritikus lesz a lavinahelyzet a nyugat-ausztriai Tirol tartomány hegyeiben, a kétezer méter feletti területeken továbbra is hármas szintű a figyelmeztetés a lavinaveszélyt jelző ötfokozatú skálán  - közölték az illetékesek kedden.
15 ezer euróból népszerűsítik a szánkózást Ausztriában

15 ezer euróból népszerűsítik a szánkózást Ausztriában 

Szánkózást népszerűsítő oktatókampány indult Tirolban, a szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet a veszélyes helyzetekre és felkeltsék az érdeklődést a sportág iránt.

Luxus a dzsungelben, úszó szállás Indiában 

Fürdőszobával és franciaággyal felszerelt sátor Thaiföldön, minden igényt kielégítő családi panzió a tiroli hegyekben, dél-indiai lakóhajó – csak néhány azok közül a szállások közül, amelyek a természet lágy ölén valami extrával várják a pihenni vágyó vagy kalandozó turistát.
Fő a regionalitás

Fő a regionalitás 

Ausztria legfelkapottabb, leghíresebb téli üdülőhelyére, a tiroli Kitzbühelbe nyáron ellátogatni már csak azért is jó választás, mert egyrészt nem kell folyton sorban állni a tömegek miatt a sílifteknél, másrészt nincs szükség brutál áron a főszezonban szállást bérelni és síbérletet venni, de legfőképp nem kell folyton attól zavarba jönni, hogy milyen drága minden a városkában és mennyire elegáns, fényűzően gazdag a vendégköre.

Engedély nélkül vitték Tirolba a gyereküket 

Európai elfogatóparancs alapján őrizetbe vettek egy magyar párt Tirolban, akik engedély nélkül utaztak ki az országból kislányukkal - jelentette az osztrák közszolgálati rádió (ORF) szerdán.

Síelő menedzserek és hónapos japán turisták 

Sport, kultúra és gasztronómia – három ok, ami miatt érdemes felkeresni a tiroli fővárost.

Megnyílt Ausztria legmagasabban lévő sífelvonója 

A Pitz-völgyi gleccseren (Pitztaler Gletscher), Tirolban épült meg Ausztria eddigi legmagasabbra közlekedő sífelvonója, amelyet a napokban helyeztek üzembe.

Abszolút első Tirol 

Az idei első nyolc hónapban regisztrált 36,4 millió vendégéjszakájával Tirol részesedése Ausztria turizmusából kereken 35 százalék, így övé az abszolút első hely.

A tiroli "üvegváros" vendégvonzó bája 

A várossá nyilvánításának közelgő 620. évfordulójára készül az ausztriai Rettenberg. A szépséges Tirol legkisebb városa, különleges középkori hangulatával és üvegművészetével méltán vívta ki a világhírnevet.

Étterem a gleccseren 

Elkészülte után Ausztria és Tirol legmagasabban fekvő építménye lesz a Cafe 3440. Az étterem a Hinteren Brauenkogelen, a sífelvonó állomásánál épül, s a tervek szerint októbertől fogad majd a vendégeket.

Tiroli szállodák orosz kézben 

Tirolban eddig Kitzbühel és környéke állt inkább a befektetni szándékozó külföldiek érdeklődésének a középpontjában. Most Ötztal térségével bővült ez a kör, miután Söldenben és környékén, viszonylag rövid idő alatt három tradicionális szálloda is orosz kézbe került. 

A Kitzbüheli-Alpok 1081 kilométernyi sípályáján 

Akár 359 felvonón és 1081 kilométernyi sípályán élvezhető a Kitzbüheli-Alpok üdülőrégió téli tája.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!