Létrejött a Grand Tokaj 

Új névvel, Grand Tokaj néven folytatja működését az állami tulajdonban lévő Tokaj Kereskedőház Zrt. - közölte a borászati vállalat.

Új vezérigazgató a Tokaj Kereskedőház élén 

Szappanos Pétert nevezték ki a Tokaj Kereskedőház vezérigazgatójának - közölte a kizárólag állami tulajdonban lévő társaság hétfőn.

Négy év és megújul a Tokaj Kereskedőház 

Négy év alatt teljesen megújítja technológiai eszközparkját a Tokaj Kereskedőház. A beruházási program eredményeképpen Magyarország legmodernebb borászati vállalata épül fel a Tokaji Borvidéken. A társaság új, 66 ezer hektoliter bor hűtött tárolására alkalmas tolcsvai tartálycsarnoka már üzemel, és az ambiciózus fejlesztések egy új palackozó üzem és készáruraktár építésével folytatódnak. Megújul a Tokaj Kereskedőház menedzsmentje is. Az új technológiák alkalmazása a foglalkoztatotti létszám csökkentését teszik szükségessé, ám a minőségi termelés feltételeinek biztosításával az integrátor társaság a korábbinál jelentősen több független szőlőtermesztőnek tud majd megélhetést biztosítani a jelenlegi 1700-hoz képest, a minőségi szőlőtermesztés és –feldolgozás további átfogó kiterjesztésének köszönhetően. A minőségi termelés irányába forduló, ma 1100 hektárról szőlőt felvásároló Tokaj Kereskedőház célja nem kisebb, mint hogy minden borvidéki szereplővel szorosan együttműködve a nemzet borászataként emelje ismét a világ elismert prémium borrégiói közé a Tokaji Borvidéket.

A végéhez közlekedik a szüret Tokaj-Hegyalján 

A végéhez közeledik a szüret a tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, az idén kiemelkedő a szőlő, illetve az aszú minősége, a térség legnagyobb szőlőfelvásárló és borászati cége, az állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház (TK) Zrt. pedig egyre inkább a minőségre helyezi a hangsúlyt.
Kétéves fejlesztés indul a Tokaji Borvidéken

Kétéves fejlesztés indul a Tokaji Borvidéken 

A Tokaj Kereskedőház jelenlegi borászati technológiájának megújítása elengedhetetlen a magasabb minőségű, világpiacon is jól eladható borok előállításához és a Tokaji márkanév felemeléséhez, hangsúlyozza közleményében a borvidék legnagyobb borászati és borkereskedelmi vállalkozása. 

Tőkeemelés a Tokaj Kereskedőháznál 

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. igazgatósága elfogadta a Tokaj Kereskedőház Zrt. - Magyarország egyetlen állami borászata - 1,5 milliárd forintos tőkeemelését, amelynek célja a társaság teljes körű modernizálása - közölte a vagyonkezelő kedden az MTI-vel.

Az országimázst is szolgálja a tokiói Tokaj képviselet 

Képviseletet nyitott Tokióban a Tokaj Kereskedőház Zrt., amely a magyar országimázst is szolgálni fogja.

A 20 éves jubileumkor változások a Tokaj Kereskedőháznál 

1993-ban alapították a Tokaj Kereskedőház Zrt-t, amely nem akármilyen hendikeppel indult a többi Tokaj és környéke igényes borkészítőihez képest.
Az Aranyhordó és a Neptun

Az Aranyhordó és a Neptun 

A Tokaj Kereskedőház Zrt. és a Szamos Marcipán Kft. szerdán mutatta be közös termékeit.

1 Like 1 Bor 

A Gouba – Gozsdu Bazárban most hétvégén folytatódik a Tokaj Kereskedőház Zrt. akciósorozata, a nagy sikernek örvendő címketervezési pályázat után egy nagyszabású Facebook játék veszi kezdetét, melynek első lépése egy könnyed Tokaji Furmint kóstoló a Goubán.

Dizájnos ruhát kapott a fesztivál bora 

Bor és zene jól megférnek egymással, erről tanúskodik a Hegyalja Fesztivál és a Tokaj Kereskedőház Hegy’ welcome furmintja. A fesztivál hivatalos borára egy fesztiválozó dizájner címkéje került, melyben két hungaricum ötvöződik: a furmint mint régi és a Hegyalja mint új, és kifejezi alkotója bor és zene iránti szeretetét.

Több az aszú a vártnál Tokaj-hegyalján 

Közepes évjáratként értékelte az idei szőlőtermést Kiss István, a Tokaj Kereskedőház vezérigazgatója, aki elmondta: a tavalyinál jóval több lett az aszú, a késői szép őszi időjárásnak köszönhetően - írja a Turizmus Online.

Több az aszú a vártnál Tokaj-hegyalján 

Közepes évjáratként értékelte az idei szőlőtermést Kiss István, a Tokaj Kereskedőház vezérigazgatója, aki elmondta: a tavalyinál jóval több lett az aszú, a késői szép őszi időjárásnak köszönhetően.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!