Cleanspire: a környezettudatos takarítás területén egyedülálló hazai újítás

Cleanspire: a környezettudatos takarítás területén egyedülálló hazai újítás 

Mondhatnánk, olyan ez a történet, mint a mesékben – csakhogy nem egészen lenne igaz.
Téli újdonságok a Tátrában

Téli újdonságok a Tátrában 

Örülhetnek azok, akik Szlovákiában terveznek idén síelni: a Tátrában megújul az infrastruktúra, és a szolgáltatások terén is kapnak újat a vendégek.
Brit tudósok összerakták a jövő whisky-jét

Brit tudósok összerakták a jövő whisky-jét 

Egy új, a szeszfőzés számára kedvező tulajdonsággal bíró búzafajtát hozott létre egy brit tudóscsapat.

Júliusban nyílik Horvátország első tematikus élményparkja 

Élménypark nyílik július 15-én a horvátországi Zára (Zadar) városától harminc kilométerre fekvő Tengerfehérváron - adta hírül az Index.hr internetes oldalán csütörtökön.
Mobilszálloda nyílt az IKEA szülőföldjén

Mobilszálloda nyílt az IKEA szülőföldjén 

Egy kreatív svéd cég létrehozta azt a szállodát, ami az igényeknek megfelelően ott és akkor nyit ki, ahogyan a vendég akarja.
Tíz éve repülnek az Aer Lingus gépei Budapestre

Tíz éve repülnek az Aer Lingus gépei Budapestre 

Idén tíz éve repülnek az Aer Lingus gépei Budapestre, ebből az alkalomból a mai napon egy retrofestésű repülőgép érkezett Budapestre. Egy sajtótájékoztató keretén belül bemutatták az észak-amerikai átszállási lehetőségeket, a járatbővítéseket és az új business osztályt, amit 2015 márciusától vehetnek igénybe az utasok. 

Éjszakai üzem és gőzmozdony-show a Miniversumban 

Az Andrássy úti MINIVERSUMBAN is változásokat hozott a téli időszámítás. Látványos fejlesztésekkel és új programelemekkel rukkolt elő az óriás terepasztal-kiállítás: mostantól éjszakai tárlat, gőzmozdony-show, Gyilkosság az Orient expresszen és interaktív környezettan óra várja a kicsiket és nagyokat a helyszínen. 

Az Accor digitális technológiával növeli a vendégélményt 

Az Accor új digitális megoldásával forradalmasítja szállodáiban a vendégek fogadását. A cél egyszerű: a digitális technológia segítségével egy ez idáig példa nélküli személyre szabott üdvözlés biztosítása. Ezzel a módszerrel az adminisztratív formaságok elkerülhetők, a szállodai személyzet teljes mértékben a vendég rendelkezésére állhat, intézheti esetleges egyedi kívánságait, vagy egyszerűen csak időt takaríthat meg neki. A szolgáltatás mindkét részről, sokkal személyesebbé teszi ez által a találkozást.
18-üléses minibuszt kínál a Ford

18-üléses minibuszt kínál a Ford 

Már egész Európában kapható a vadonatúj Ford Transit Minibus, a Ford eddigi legnagyobb minibusza, amiben akár 18 ülés is lehet: a háromtagú modellcsalád üzemanyag-fogyasztása 6 százalékkal alacsonyabb, mint a korábbi modelleké, hála a széria Auto-Start-Stop rendszerrel érkező alacsony károsanyag-kibocsátású dízelmotoroknak. Az utazást új komfortnövelő elemek– kartámasszal felszerelt, dönthető ülések, hátsó klímaberendezés – teszik kényelmesebbé, és az utastérbe könnyebb lett a beszállás, emellett pedig a kilátás is javult. Mindezt vadonatúj, fejlett biztonsági és vezetősegítő technológiák egészítik ki, amelyeket csak a Ford kínál a kategóriában, ilyenek az Elektronikus Stabilitásvezérlés Curve Control technológiával és Oldaldőlés Mérséklővel, Vezetőfigyelmeztető Rendszer és Vészhelyzeti Segélyhívóval kiegészített, hangvezérlésű Ford SYNC.

Az Arany Kaviár is készül a tavaszra 

A Dining Guide ajánlója szerint továbbra is hazánk 10 legjobb étterme közé tartozó Arany Kaviár étterem számos újdonsággal készül a tavaszi szezonra. 

Üzlet & Pszichológia: új magazin a piacon 

Ősztől indul útjára az ország új pszichológiai, hétköznapi-tudományos magazinja: az Üzlet & Pszichológia, mely az üzleti élet emberi oldalával foglalkozik. A lap mindenkihez szólni kíván, aki embereket vezet, kiválaszt  vagy éppen értékesít nekik, és azokhoz is, akik – HR-szakemberként, trénerként, coachként vagy tanácsadóként – a háttérből támogatják őket. A magazint kiadónk, a Professional Publishing Hungary Kft. – a Süddeutscher Verlag magyarországi leányvállalata  –  az egyik vezető hazai szakkiadó adja ki.

Újdonságok a Campus Club kínálatában 

Idén két, saját üzemeltetésű szállodával gazdagítja kínálatát a Campus Club Utazási Iroda.

Végre magyarul is megjelent a Larousse gasztronómiai lexikon 

Hetvenkét év várakozás után hazánkban, magyar nyelvre lefordítva is megjelent a Larousse francia gasztronómiai lexikon, mely igazi kincsesbánya mindenkinek, aki el akar merülni a főzés összetett tudományában és abban a nemzeti konyhaművészetben, melyet nemrégiben a világörökség részének is választottak - írja a Bézs.hu.

Az új trend: zenehotel 

A tematikus hotelek világszerte keresettek, és a trend nem csillapodik. A hét elején a német fővárosban egy speciális szállodát nyitottak: egy úgynevezett zenehotelt - adta hírül a Duna TV.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!