A görög-specialista UniTravel bemutatta idei kínálatát

A görög-specialista UniTravel bemutatta idei kínálatát 

Kint ónos eső nehezítette az életet, bent, a belvárosi szállodában viszont pörgő, informatív turisztikai programon vehettünk részt – az UniTravel Utazási Iroda jóvoltából.

Összefogva mutatta be 2018-as katalógusát 

Az Unitravel Utazási Iroda, a Mouzendis Travel és a TdM Travel Tours közös katalógus-bemutatóra invitálta a viszonteladókat és a szaksajtót.
Pert nyert a Gazdasági Versenyhivatallal szemben az utazási iroda

Pert nyert a Gazdasági Versenyhivatallal szemben az utazási iroda 

2016. októberében a Gazdasági Versenyhivatal 1,6 millió forint bírságot szabott ki az Unitravelre a fogyasztók megtévesztésére hivatkozva. Az utazásszervező bírósági keresetet nyújtott be a határozat ellen. A perben nemrégiben hozott ítéletet a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság: az Unitravelnek adtak igazat a GVH-val szemben.

Bírósághoz fordul a GVH-bírságolás miatt az Unitravel 

Közleményben reagált az Unitravel arra az eljárásra, mely során a Gazdasági Versenyhivatal 1,6 millió forint bírságot szabott ki az utazásszervezőre a fogyasztók megtévesztésére hivatkozva. Az utazásszervező bírósági keresetet nyújtott be a határozat ellen.

Megbírságolta az Unitravelt a Versenyhivatal 

Az Unitravel két korábban meghirdetett amerikai körutazásával kapcsolatban arra a megállapításra jutott a Gazdasági Versenyhivatal, hogy az utazásszervező megtévesztette a fogyasztókat. Emiatt 1,6 millió forint bírságot szabott ki a GVH.
Új kulturális körutakat kínál az Unitravel

Új kulturális körutakat kínál az Unitravel 

Új desztinációk a palettán, nagyobb kapacitású charterjáratok, továbbra is sikeres együttműködés a jól bevált légitársaságokkal - az Unitravel 2014-es katalógusbemutatóján jártunk. 

Mallorca Kolozsvárról Unitravellel 

Nem csalás és nem ámítás, kolozsvári indulással is kínál mallorcai üdüléseket idén nyáron az Unitravel.
Krétára és Zakynthoszra is indít chartereket az Unitravel

Krétára és Zakynthoszra is indít chartereket az Unitravel 

Összeállt az Unitravel 2014-es nyári árualapja, amely már elérhető az online foglalási rendszerekben, közölte lapunkkal az utazásszervező.
Új kollégával bővült az Unitravel csapata

Új kollégával bővült az Unitravel csapata 

Új kollégával bővült az Unitravel csapata

Személyi változások az Unitravelnél 

Az elmúlt hónapokban számos pozícióba nevezett ki új kollégát az utazásszervező. 

Kuriózumokkal is kecsegtet az Unitravel 

Az első igazán tavaszias napon mutatta be idei nyári árualapját partnereinek az Unitravel, amely az 2013-as szezonra három kiadványban gyűjtötte össze ajánlatait, amelyek között megtalálható a hazai piacon slágernek számító desztinációkon kívül pár kevéssé felkapott úti cél, sok-sok vadonatúj körutazás, és számtalan színvonalas szálláslehetőség az egyéni utasok számára.

Az Unitravel katalógusbemutatóján jártunk 

Az Unitravel három új katalógust adott ki a 2012-es nyári szezonra: a repülős és buszos üdülések, a kulturális körutak és az egyéni üdülések közül válogathatnak a nyaralni vágyók, tudtuk meg az utazási iroda kedden tartott bemutatóján.

Erős szezont tervez az Unitravel 

Ezt látszott alátámasztani számos nyári katalógusában szereplő megszámlálhatatlan útjával az Unitravel csütörtöki katalógusbemutatóján. Munkatársunktól

Unitravel-Utas Tours: stratégiai megállapodás köttetett 

Stratégiai megállapodást kötött az Unitravel és a mezőkövesdi Utas Tours,  melynek keretében az Utas Tours átadja partnerkapcsolatait, és a márkanevet az Unitravelnek, míg az Utas Tours Kft. valamint a cég weboldala az Utas Tours ügyvezetőjévé marad.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!