Hat vidéki utazási kiállítás lesz, három elmarad 

A budapesti Utazás kiállítást követően hamarosan elkezdődnek a vidéki városok turisztikai expói is, kettő vásár azonban nem érte meg a 2015-öt.

Bejött a vásári megjelenés a Mondialnak 

Sikeresnek bizonyult az Utazás 2015. kiállításon való megjelenés a Mondial Assistance biztosító számára, pedig ez volt az első alkalom, hogy ott voltak a vásáron.

Ezt gondolják a kiállítók az Utazás kiállításról 

A megkérdezettek többsége üzleti szempontból kifejezetten sikeresnek tartotta az idei Utazás kiállításon való jelenlétét, azt viszont állítják, hogy kevesebb volt idén a látogató, mint a korábbi években.

Új koncepció mentén zajlott az idei Utazás kiállítás 

Sikeres hétvégét zárt a 38. Utazás kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az ország legnagyobb turisztikai eseményét február 26. és március 1. között csaknem 40 ezer látogató kereste fel. Az általában is legnagyobb látogatottságú, szombati napon több mint 12 ezren látogattak ki a vásárközpontba. 

Májusban elfogadhatja az EU az új package-irányelvet? 

133 módosítással, az unió Versenyképességi Tanácsa már kimondta az áment a tervezetre, de beletelhet még néhány hónapba, amíg az Európai Parlament is áldását adja rá.

Megnyílt az Utazás kiállítás 

Megnyílt az Utazás 2015 nemzetközi idegenforgalmi szakkiállítás csütörtökön a Budapesti Vásárközpontban, az ország legnagyobb turisztikai seregszemléjén február 26. és március 1. között 20 ezer négyzetméteren 258 kiállító több ezer ajánlatából válogathatnak a látogatók.

Csütörtökön kezdődik az Utazás kiállítás 

A rengeteg kiállító mellett szakmai programokkal, nyereményjátékkal és társkiállításokkal várja látogatóit az Utazás 2015 kiállítás.

Vonattal olcsóbban juthat el az Utazás kiállításra 

A MÁV-START Zrt. az Utazás kiállításra utazók kényelmes eljutása érdekében a kiállítás ideje alatt több vonatot megállít Kőbánya felső állomáson, valamint ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is nyújt a rendezvényre vonattal érkezőknek. A kiállítás ideje alatt érdemes felkeresni a MÁV-START standját, ahol a vasúttársaság akciós menetjegy-vásárlási lehetőséggel és nyereményjátékkal is vár minden érdeklődőt. 

Utazzon húszezer négyzetméteren! 

Hazánk legnagyobb turisztikai bemutatóját, az Utazás 2015 kiállítást február 26. és március 1. között rendezik meg a Hungexpo Budapesti Városközpontban. Az ezzel kapcsolatos eseményekről február 18-án sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Már több mint 300 kiállító az Utazás kiállításon

Már több mint 300 kiállító az Utazás kiállításon 

Az év legnagyobb turisztikai vásárán, az Utazás kiállításon 2015-ben is több száz kiállító, városok, utazási irodák, régiók és szolgáltatók mutatkoznak be.

Már több mint kétszáz kiállító az Utazás 2015-ön 

Az idei Utazás kiállításon pavilonnal megjelenők köre folyamatosan bővül, cikkünk írásakor mintegy 235 kiállító szerepel a listán.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!