A londoni WTM is a fenntarthatóságra hangolódik

A londoni WTM is a fenntarthatóságra hangolódik 

Megnyitott a World Travel Market, a turisztikai szektor világtalálkozója Londonban. A szervezők szerint ez jó alkalom arra, hogy az idegenforgalmi iparág szereplői felújítsák kapcsolataikat a koronavírus-járvány után, és ismét erősödésnek indulhasson a 2020 óta meggyengült szektor.
Látványos a magyar stand a WTM-en

Látványos a magyar stand a WTM-en 

Újra nyüzsgő vásári hangulatban képviselheti a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország turisztikai kínálatát, a koronavírus miatti lezárások után első alkalommal vesz részt épített standdal a november 1-3. között személyesen, majd november 8-9. között online zajló World Travel Market nemzetközi turisztikai vásáron.
Kié a luxus?

Kié a luxus? 

Kik jönnek Magyarországra luxust keresve? Kik mennek el innen ugyanezzel a céllal? Mivel lehet megfogni őket? A WTM kutatásai alapján az 1980 és 2000 között születettek a luxusutazások felének résztvevői. Milyen tapasztalataik vannak ezzel a korosztállyal kapcsolatban a hazai szakembereknek? Utánajártunk.

Turizmus a föníciaiak nyomában 

19 országot kötne össze a közös történelmi hagyomány alapján a Föníciai út - derült ki a londoni WTM-en.

Globálisan öt százalékkal növekedett a turizmus 

A WTM második napján kiderült, hogy világszinten öt százalékkal növekedett a turizmus 2013 első nyolc hónapjának statisztikái alapján. Jövőre debütál a WTM Afrika, a házigazda Fokváros lesz.

Kína továbbra is a csúcson 

A World Tourism Market beszámolójából kiderült, hogy továbbra is Ázsiában növekednek legnagyobb mértékben a turizmus bevételei. Kína a csúcson van külföldi utazások és turisztikai bevételek terén is. 

200 milliárd dollár fölött a meleg turizmus 

Rekordév lesz 2014 az LMBT turizmus számára - derült ki a londoni World Travel Marketen rendezett workshopon.

Egyiptom webkamerákkal csalogatja a turistákat 

Londonban, az  éppen zajló World Travel Market-en Hisham Zaazou, Egyiptom turizmusért felelős minisztere elmondta, hogy valós idejű online kommunikációval és a legkorszerűbb vizuális technológiákkal népszerűsítik Egyiptomot a külföldi turisták körében. 
Új imázsfilmmel és appal a WTM-en

Új imázsfilmmel és appal a WTM-en 

210 négyzetméteres közösségi standdal vesz részt a turisztikai szakma vezető rendezvényén a Magyar Turizmus Zrt. A londoni World Travel Market (WTM) kiállításra új látványelemekkel gazdagított standdal, Magyarország új imázsfilmjével, valamint új fejlesztésű alkalmazással készült a nemzeti turisztikai marketingszervezet.

A WTM első napja képekben, a magyar standdal 

Rövid film készült a londoni WTM első napjának legfontosabb történéseiről. A videós összeállításban felvillan a magyar stand is!

160 milliót hoz Londonnak a WTM 

A világ egyik legjelentősebb turisztikai seregszemléjének számító World Travel Market 2013 november 4-7. között fogadja a résztvevőket a londoni ExCeL kiállítási központban.

Brazíliában debütálnak a Visegrádi Négyek 

Április 23-25. között először tartják a World Travel Market latin-amerikai testvérrendezvényét Sao Paulo-ban.

Az idei év legfontosabb eseményei 

A világ idei legfontosabb turisztikai kiállításairól, vásárairól készített gyűjteményt a Tourexpi turisztikai oldal. Ezek lesznek azok az események, ahol a trendeket alakító jelentős szolgáltatók és a nagyközönség találkozik 2013-ban.

Tingo, tabu és a digitális detoxikáló 

Idén is megjelent a WTM Global Trend Riport a hamarosan záruló londoni turisztikai seregszemlére, amely 2006 óta minden évben a turisztikai ágazat várható trendjeit igyekszik megjósolni. 

Megnyitott a londoni WTM 

Ismét megnyitotta kapuit a világ egyik legjelentősebb szakmai kiállítása, a londoni World Travel Market (WTM), melynek 2012-ben, november 5. és 8. között, a londoni ExCeL stadion ad otthont.

Elmarasztalták az európai vízumpolitikát 

Tették ezt a londoni World Travel Market-on fejlődő országok miniszterei, turisztikai szakemberek, akik megalázónak és a gyarmati időket idézőnek nevezték a vízum ügyintézés folyamatát.

A turizmus trendjei a W alakú válságban 

Mókás és kalandos utakat keresnek az utazók, a kínálat igyekszik követni - derül ki a World Travel Market (WTM) világturisztikai trendriportjából.

Megnyitott az idei WTM 

Ismét találkoznak Londonban a turisztikai szakma döntéshozói, szervezetei, szolgáltatói, a turisztikai média, valamint a szakoktatás képviselői a világ egyik legnagyobb szabású turisztikai vására, az idén 32. alkalommal megrendezésre kerülő World Travel Market (WTM) keretében. A november 7-10. között zajló rangos eseményen – amelyen több mint 5 ezer kiállító és közel 48 ezer turisztikai szakember vesz részt – Magyarország turisztikai kínálata is bemutatkozik méghozzá az idei évben számos díjjal kitüntetett, rendkívül impozáns nemzeti standon, a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében.

Tetszik Budapest Londonban 

Élénk érdeklődést tapasztaltak a szakemberek Budapest iránt a múlt héten megrendezésre került londoni WTM vásár magyar standján.

Kihagyhatatlan: körutazás a Vanília-szigeteken! 

A térképen nem érdemes rákeresni a névre, a Vanília-szigetek elnevezés egy marketing együttműködést takar öt szigetcsoport között az Indiai-óceánon.

UNWTO-MT Zrt. randi a WTM-en 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében, Magyarország turisztikai kínálata is bemutatkozik a világ egyik legnagyobb szabású turisztikai vására, a londoni WTM (World Travel Market) keretében november 8-11. között.

Világszerte emelkedőben a turistaérkezések száma 

7%-kal nőtt a nemzetközi turistaérkezések száma a világon a Turisztikai Világszervezet (UNWTO) legfrissebb közleménye szerint.

Jövőre 40%-kal alacsonyabb szállodai árak Görögországban 

A görög turisztikai irányítás megígérte: a turizmus növelése érdekében a szállodások befagyasztják áraikat jövőre.

Magyar bemutatkozás a WTM-en 

Impozáns standon mutatkozik be a november 8-11. között zajló rangos londoni WTM turisztikai vásáron a Magyar Turizmus Zrt.

Bejöttek a WTM 2009-es jóslatai 

Megállták a helyüket a World Travel Market (WTM)Euromonitor International-lel közös előrejelzései 2009 turizmusára vonatkozóan.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!