hirdetés
hirdetés

Amerika felfedezése és Európa kincsei a Proko Travel árualapjában

A Proko Travel legújabb, téli-tavaszi katalógusában az utazásszervező 2016. május 31-ig induló útjai találhatók.

hirdetés

Hat adventi ajánlatuk mindegyike három napos, melyek során Németország, Ausztria, Csehország és Lengyelország legszebb karácsonyi vásárait járhatják be az utasok. Szilveszteri útjaik közül erdélyi és prágai újévi utazásuk évek óta rendkívül sikeres, ezekre már most alig van hely.

2016-ra sok újdonságot tartogat az utazásszervező meglévő és leendő törzsutasainak, elsősorban az Európán kívüli desztinációkra. Idén beindították a „Ha Amerika, akkor Proko Travel” programot, melynek keretében 2016-ban nyolc utazás során 13 országot tekinthetnek meg az utasok az amerikai kontinensen. Peru kulturális kincsei mellett többek között Argentína és Brazília nagyvárosait tekinthetik meg, túrázhatnak az Amazonas őserdejében és gyönyörködhetnek Kolumbia, Ecuador, Panama és Costa Rica természeti csodáiban.

A tavasz a Proko Travel számára Európával válik teljessé. Hollandia tulipánjaitól Toscana zöldellő vidékén át egészen a dunai Vaskapu-szorosig bejárják kontinensünk azon helyeit, melyek az év e szakaszában mutatják meg talán legszebb arcukat. Aki pedig inkább a pihenést választaná, az Madeira, Málta vagy Ciprus szigetén tudja élvezni a májusi napfényt.

Autóbuszos útjaiknál továbbra is ingyenes felszállást biztosítanak 12 nagyvárosból, míg repülővel útnak induló utasaik számára ingyenes parkolásra van lehetőség az utazás idejére a Liszt Ferenc repülőtér közelében.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai