hirdetés
hirdetés

Budapest Kártya és a fővárosi üvegház

Megnyílt az „üvegház” a Városháza parkban, ahol egész nyáron rengeteg meglepetés, nyereményjáték-sorozat és nem utolsó sorban gasztronómiai és sörfesztivál, illetve vásár várja az ide látogatókat.

hirdetés

Európa egyik legjobb, a turistának változatos kedvezményeket kínáló városkártyája, a Budapest Kártya már a Városháza parkban is megvásárolható. A turisztikailag zsúfolt tér közepén álló „üvegházban”, ahol a Budapesti Nyári Fesztivál minden előadására maximális kényelemben lehet jegyet venni augusztus végéig, hétvégén is, a Budapest Kártya mindhárom – 24, 48 és 72 órás – változata egyaránt beszerezhető.

Forrás: budapestinfo.hu
Forrás: budapestinfo.hu


A hazai turistáknak elsősorban a 24 órás kártyát érdemes megvásárolniuk, amellyel a csupán egynapos budapesti kirándulás is rendkívül tartalmas élménnyé tehető.

A 24 órás Budapest Kártya is ingyenes gyalogos városnézésekre ad lehetőséget, ingyenes belépésre jogosít a Lukács fürdőbe, 8 múzeumba, szintén térítésmentes Pocket Guide városnéző mobil alkalmazást, valamint 10-50% közötti kedvezményeket biztosít a több mint 50 elfogadóhelyen.

Nyitva tartás: minden nap 11-19 óráig

Az „üvegház” címe: Budapest, V. kerület, Városháza park

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai