hirdetés
hirdetés

Háttérzene a magánszálláshelyeken

Ahogy a nagy hotelekben, úgy egy kis panzió közösségi tereiben is érdemes gondoskodni a háttérzenéről, hiszen az odaillő dallamok hozzájárulnak a vendégek kikapcsolódásához. A hazai dalszerzők a Zenéveljobb.hu oldallal segítik a vendéglátó vállalkozókat a megfelelő lejátszási lista összeállításában.

hirdetés

Mindenki élményt szeretne nyújtani vendégeinek, amihez a zene egyértelműen hozzátartozik. Egy friss kutatás szerint a vendégek a pihenés ideje alatt kifejezetten igénylik a háttérzenét. Lágyabb dallamokkal például hatékonyan segítheti az ellazulást a szállásadó. Annak ellenére, hogy a panziókba kikapcsolódni járunk, nem szeretjük a teljes csendet. Ha a közös étkezőben néhány asztalnál reggeliznek és nincs háttérzene, önkéntelenül is halljuk a közelben zajló beszélgetést. A nagyobb szállodákban erre odafigyelnek, de a kisebb szálláshelyek többsége megelégszik a televízióval. Az odaillő zenei válogatás összeállításában egy háttérzene-szolgáltató is sokat segíthet, de a Zenéveljobb.hu oldalon bárki szabadon hozzáférhet a legfontosabb tudnivalókhoz és naprakész tippeket kaphat a témában.

Zene a tévében

Az apartmanokban ma már alapfelszereltség a televízió, a vendégek ezt kifejezetten igénylik. Ha egy közönség számára nyitva tartó helyen tévékészülék üzemel, akkor vélelmezhető, hogy azt zeneszolgáltatásra is használják, a zeneszolgáltatásért pedig jogdíjat kell fizetni.

Bezárni kényszerült, szünetelteti a zeneszolgáltatást, más változás állt be? Később tud fizetni? Kérjük, jelezze az Artisjusnál a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mailcímen!

(X)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai