hirdetés

Két igazgatótól is elbúcsúztak a Danubius-nál

Igazgatói pozíciókat érint a válság a Danubius Hotelsnél.

hirdetés

A Danubius Hotels a járványhelyzetre való tekintettel budapesti szállodái elhúzódó újranyitásával számol és néhány 300 szobásnál nagyobb, elsősorban turistacsoportokra alapozott szállodája idei megnyitását nem látja valószínűnek. Ennek megfelelően az elkerülhetetlen létszámleépítések is ezeket a szállodákat érintik a legnagyobb mértékben; értékes és a Danubiushoz hűséges munkatársaktól és vezetőktől kellett ennek keretében megválnia a vállalatnak.

A leginkább érintett szállodák a Danubius Hotel Budapest és Flamenco klaszter és a Danubius Hotel Arena és Hungaria klaszter, amelyek idén várhatóan már nem nyitnak ki. Így számos munkatárstól és a szállodák igazgatóitól is meg kell, hogy váljon a szállodalánc – köztük Parádi Krisztina, a Danubius Hotel Budapest és Flamenco szállodák és Árvai Zoltán, a Danubius Hotel Arena és Hungaria szállodák klaszter-igazgatóitól is.

Parádi Krisztina Danubiusos pályafutását 1997-ben kezdte a Hilton Budapestben az értékesítés területén, ahol az évek során különböző munkakörökben szerzett tapasztalatot. Egy éves kitérő után a Hotel Budapest, Flamenco, Gellért és Hilton szállodákat magában foglaló Budai Igazgatóság értékesítési igazgatójaként tevékenykedett. Szakmai pályafutását a Helia szálloda igazgatójaként folytatta 9 éven keresztül, majd a Budapest-Flamenco klasztert vezette 2017 májusától.

Árvai Zoltán 2002-ben érkezett a Danubius Hotelshez, eleinte a Hilton Budapest üzemelési igazgatójaként, majd szállodaigazgatójaként dolgozott. A Hilton sikeres nagyrekonstrukcióját követően kapott megbízást az Arena-Hungaria klaszter vezetésére, az ott tervezett szállodarekonstrukciók levezénylésére. Az évtizedes szakmai múltra visszatekintő és számos szakmai elismerést kapott szállodaigazgató kollégáit a Danubius Hotels vezetése értékes, szakmailag elkötelezett szakembereknek tartja, akik jelentős mértékben hozzájárultak a szállodacsoport sikereihez. A szállodacsoportnál végzett munkájukat és a vállalat megbecsüléséhez is hozzájáruló szakmai sikereiket ezúton is köszöni nekik a Danubius Hotels vezetése.

 

(forrás: Danubius)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai