hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, csúszni fog a lepencei fürdőfejlesztés

Az eredeti elképzelések szerint lassan már el kellene kezdődnie az egykori Lepencei Strandfürdő felújításának, hiszen 2023 végére tervezték a nyitást - írja a Termál Online.

hirdetés

2020 novemberében úgy becsülték, hogy 2023 végére elkészülhet a lepencei fürdő felújítása. Ez még akkor is tarthatónak tűnt, amikor tavaly decemberben kiírták a felújításra vonatkozó közbeszerzési pályázatot.

Látványterv: Bord Építészeti Stúdió
Látványterv: Bord Építészeti Stúdió


Azonban az Átlátszó.hu cikke szerint nem haladt minden rendben a közbeszerzési pályázattal. Két ajánlat érkezett, az egyik kivitelező 4,49 milliárd forintért, a másik 4,95 milliárd forintért vállalta volna a munkát. Ugyanakkor a legkedvezőbb ajánlatot beadó pályázó egy hiánypótlásra nem reagált az előírt határidőn belül, így a másik, érvényes ajánlatot tevő építőipari céghez került volna a munka. Azért csak “volna”, mert a megrendelő a nettó 4,95 milliárd forintos ajánlatukat nem tudta elfogadni, ugyanis a rendelkezésükre álló anyagi fedezet ehhez nem elegendő.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk