hirdetés
hirdetés

88 forint a süti az újranyíló híres szegedi cukrászdában

64-féle fagylalttal és 88 forintos süteményárakkal nyit újra hat évi zárva tartás után július 23-án csütörtökön Szeged legendás cukrászdája, a Kis Virág. 

hirdetés

Hat év után végre újra kinyitja kapuit Szeged egykori híres cukrászdája, a Kis Virág. Gyuris László mestercukrász, a Virág cukrászda üzemeltetője reméli, hogy a turisták is felfedezik maguknak az üzletet. 64-féle fagylaltkülönlegességgel várják a vendégeket, a klasszikus süteményeket, mint a Rákóczi Túróst vagy az Eszterházy fagyit a régi árakon kínálják. Gyuris László nem tudja meddig marad az akció, egy darabig azonban az egykor népszerű ízeket 88 forintos áron kínálják a vendégeknek.

A Kis Virág csütörtökön 9 órakor nyit. Csak az A Cappella cukrászda tulajdonosának, Gyuris Lászlónak a cége, az Aranytopáz Kft. pályázott a Kis és a Nagy Virág üzemeltetésére harmadjára kiírt pályázaton. Akkor Gyuris László cukrászmester a portál kérdésére elárulta, szeretné aranyközépúton tartani a Klauzál téri Kis és Nagy Virág üzleteit, vagyis biztos kézzel nyúlna vissza a több évtizedes cukrászda hagyományaihoz, szem előtt tartva ugyanakkor a megváltozott fogyasztói igényeket. Egy visszafogott, ugyanakkor modern köntösbe bújtatott cukrászdát álmodott meg, olyan süteményekkel, mint a klasszikus dobos torta, a variációktól mentes sacher szelet, pohárkrémek és az Eszterházy-szelet – mind-mind a régi receptúra alapján.

(forrás: SZEGEDma)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai