hirdetés

Alakul az IntercityHotel pre-opening csapata

Új vezetőkkel bővült az IntercityHotel Budapest pre-opening csapata.

hirdetés

Miklós Adrienn
Miklós Adrienn

Miklós Adrienn, több mint másfél évtizedes HR tapasztalattal és 6 éves vezetői múlttal az IntercityHotel Budapest HR & Tréning Managere. Adrienn szakmai pályafutását a Budapest Airportnál kezdte, utána dolgozott a Metro Cash&Carry, SSP Hungary, mint a repülőtér legnagyobb vendéglátóipari egységeit üzemeltető vállalata, a Mellow Mood Hotels cégcsoportnál. HR vezetőként nagy hangsúlyt fektet a megfelelő szakemberek és csapattagok kiválasztására, megtartására és fejlesztésére,továbbá célja, hogy megerősítse a magyarországi munkaerő piacon is a 90 éves múlttal rendelkező, megbízható német szállodavállalat, a Deutsche Hospitality hírnevét. E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sáska Zoltán
Sáska Zoltán

Sáska Zoltán, a jövő év tavaszán nyitó budapesti IntercityHotel Budapest Revenue Managere. Pályafutását 2012-ben a Marriott budapesti szállodáinál kezdte, ahol hat éven át szerzett tapasztalatot szobafoglalás- és revenue management területén. Majd a CPI Hotels budapesti szállodáinál folytatta, ezúttal már Cluster Revenue Manager pozícióban, ahol 3 boutique hotel bevételének és profitjának maximalizálása, ill. az ehhez kapcsolódó stratégia kialakítása volt a feladata, együttműködésben az értékesítési vezetővel.

Idén novembertől a 312 szobás, újonnan nyitó IntercityHotel Budapest-ben folytatja hivatását és a szálloda árazási stratégiájának biztosítása mellett - korábbiakhoz hasonlóan - az előrejelzések készítése, a bevétel és profit maximalizálása lesz a fő tevékenysége. Elérhetősége:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 x x x

A szálloda munkatársainak kiválasztása, ezzel párhuzamosan a hotel építése, bútorozása továbbra is terv szerint halad, és az IntercityHotel Budapest pre – opening csapata folytatja a 2021 tavaszi nyitásra az előkészületeit. 

 

 

 
(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai