hirdetés
hirdetés

Bővítette a csoportos hajóút kínálatát a Tensi

Az iroda bővítette a csoportos hajóút kínálatát, melyet a most megjelent Tensivel a Föld körül 2017-2018 csoportos utazásokat tartalmazó kiadványában mutatnak be.

hirdetés

Az iroda 24 éve foglalkozik tengeri hajóutak értékesítésével, 12 hajótársaság útjait értékesíti egy 8 fős szakértői csapat. Az iroda bővítette a csoportos hajóút kínálatát, melyet a most megjelent Tensivel a Föld körül 2017-2018 csoportos utazásokat tartalmazó kiadványában mutatnak be.

2017. augusztusa és 2018. februárja között 9 időpontban indítanak magyar idegenvezetővel kísért csoportos hajóutakat, amelyek mindegyike ajándék kirándulással foglalható. Valamennyi utazást a Costa hajótársasággal szervezik, amelynek vezérképviseletét a Tensi utazási iroda látja el Magyarországon.

A nyárvégi és őszi mediterrán útvonalak mellett, a 14 napos Karibi kincsvadászat elnevezésű, nyugat-karibi útvonalú program 2018 január és február hónapokban 4 időpontban is indul Floridából, Port Evergladesből, amelyhez az iroda ajándék félnapos városnézést ad Miamiban, valamint félnapos kirándulást az Everglades Nemzeti Parkban.

Dubajból 2018. januárjában indul, az Ezeregyéjszaka meséi megelevenednek elnevezésű 9 napos csoportos hajót, amelyhez félnapos városnézést adnak Dubajban.

Előkészületben lévő 2018 hajóutak tavaszi, nyári és őszi indulással: Spitzbergák, Izland, Baltikum, Kanári-szigetek és Madeira és egy új meglepetés mediterrán útvonal.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai