hirdetés

Játékos, kreatív designnal nyitva a legújabb ibis az M7-esnél

És nyitása pillanatától nagyon megy.

hirdetés

A GM az új rendszámtáblájával:)
A GM az új rendszámtáblájával:)

Bár eredetileg a november végét lőtték be, akkor még nem, de pár nap csúszással megnyílt végül a hazai ibis brand legifjabb tagja, az ibis Styles Budapest Citywest.

Az idősebb generációnak segítségképp: ez volt anno az a Hotel Wien, amely bezárását követően sok-sok éve állt elhagyatottan és meglehetősen viharvert állapotban az M7-es budapesti bevezető szakaszán.

De ez már múlt. Mert annyira felfrissítették, átalakították, fiatalos, mozgalmas színvilágúvá tették a szállodát, hogy ma  a régi idők emlékeit kutatók nyomaiban sem ismernének rá. A ház újratervezője - Weiler Péter - egy színes, érdekes, a ház minden pontján insta fotók készítésére csábító szálláshelyet álmodott és valósított meg a kivitelezők hathatós segítségével, mondta a ház igazgatója, Turza Tamás, akitől azt is megtudtuk a január 18-án este tartott nyitópartin, hogy házuk az Accor-csoport 4601. egysége. Kollin Gergely régióigazgató ehhez hozzátette az ibis brand annyira megy a világon az Accornál, hogy ma 422-őt üzemeltetnek sikerrel, és 165 van még a "csőben", azaz hamarosan kinyit.

Serfőző Péter, az új ibis tulajdonos körének nevében pedig elmondta, amikor néhány éve végignézte az eladásra váró romos, elárvult épületet, meglátta benne a fantáziát, és a gyors és látványos siker akkori megérzését igazolja

A ház gyerek- és állatbarát
A ház gyerek- és állatbarát

Végül álljon itt egy You Tube poszt, amelyet az ibis kapcsán Kollin Gergely talált, amikor rákeresett a hotelre: 3 csillagos olcsó hotel, amely hosszú ideje zárva Budán, a főváros bevezető szakaszánál. Úgy tűnik, tehetjük hozzá, eljött az idő, hogy a You Tube bejegyzést a posztolónak alaposan frissítenie kell.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: turizmusonline.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai