hirdetés
hirdetés

Magyarországé az első országnéző repülés Európában

A Wizz Air kihagyta a ziccert, a Légiközlekedési Kulturális Központ, a Smartwings és a Budapest Airport viszont úgy döntött, több légitársaság mintájára országjáró repülést szervez október 25-én - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A szervezők tájékoztatása szerint Európában ez lesz az első országnéző repülés, a Smartwings Boeing 737-800-asával teljesítik majd. Az egyórás repülésen a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet is érintik, de a program az időjárástól függően változhat. 

A repülési magasságról a szervezők annyit közöltek: nem a megszokott 10 ezer méter lesz. A járat délben száll fel Ferihegyről, 6 éven felüliek válthatnak jegyet, és csak megfelelő számú jelentkező esetén száll fel a gép. Ablak melletti helyek 35 ezer forintért, középső és folyosó melletti helyek 26 ezer forintért válthatók az Aeropark honlapján.

Európában az Air Baltic jelentett már be hasonló sétarepülést ugyanerre a napra, az ausztrál Qantas a múlt hétvégén tartott ilyen programot, és a koreai Asiana is lehetőséget biztosít belföldi repülésre. 

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai