hirdetés

Sajtból van a hotel

Sajt tematikájú lakosztályt nyitnak egy londoni szállodában. A hotelben sajt formájú bútorokkal, sajtmintás ágyneművel, sajtszagú szappannal és az étlapon extrém nagy sajtválasztékkal várják a látogatókat.

hirdetés

A Camdenben található sajtos lakosztály január 29-től kezdi meg fogadni a vendégeket, és mivel a szállás önellátó, rengeteg sajt témájú szakácskönyv áll a vendégek rendelkezésére. Ha nem szeretnek főzni, felhívhatják a sajtszállító szobaszervizt, hogy a harapnivalókat közvetlenül az ajtójuk elé hozzák, miközben egy speciálisan összeállított, sajt tematikájú zenei lejátszási listát hallgatnak. A szobákat klasszikus sajtos témájú társasjátékokkal látják el, az idő élvezetes eltöltésének céljából.

A lakosztályt, amely egy apartman komplexumban lesz, a Café Rouge üzemelteti, és azzal a céllal nyitották, hogy megünnepeljék a tavaly előtt bevezetett sajtmenüjüket, valamint még több ember figyelmét hívják föl a népszerű ételféleségre. A vendégek maximum egy éjszakát tartózkodhatnak a lakosztályban, mely ingyenes, de a szállóvendégektől adományokat elfogadnak, amit jótékony célokra fordítanak. Jacqueline Fletcher, a Café Rouge marketing vezetője elmondta: „Mindig szeretnénk ügyfeleink étvágyát csillapítani, és egyre növekszik a sajt alapú ételek iránti kereslet. 2018. évi bevezetése óta több mint 20 000 sajttálat szolgáltak föl a délutáni teához kávézónkban.”

(forrás: www.lokal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai