hirdetés
hirdetés

Új NDC partnerprogram Magyarországon

ALufthansa Csoport elindította NDC partnerprogramját, ami egyetlen közös platformon foglalja össze a Lufthansa Csoport NDC API ajánlatait, exkluzív tartalmait és megoldásait, továbbá felhasználói támogatást és tréningprogramokat kínál az érintett értékesítési partnerekszámára.

hirdetés

Az új program részeként született meg a www.lhgroupairlines.com/ndc weboldal, ahol az összes értékesítési partner és a vállalati ügyfelek információt kaphatnak a Lufthansa Csoport légitársaságainak  az NDC platformon elérhető akciós ajánlatairól, illetve  egyéb technológiai és stratégiai együttműködési lehetőségekről. Az új online platform szabadon hozzáférhető német és angol nyelven, globális bevezetése év végére várható.

Az ingyenes web alapú SPRK iránt érdeklődő értékesítési partnerek az adataikat megadva már regisztrálhatnak az oldalra és hozzáférést szerezhetnek a foglalási platformhoz. „A most indított NDC partnerprogram és weboldala fontos eszköz. Egyre több partnerünk használja és részesíti előnyben  az NDC Smart Offer-t” – mondja Dr. Stefan Kreuzpaintner, a Lufthansa Csoport régióért felelős értékesítési alelnöke.

Az NDC (New Distribution Capability) a turisztikai szakma által támogatott program (NDC Program), amelyet a IATA indított el az új XML-alapú adatátvitel sztenderd (NDC Standard) fejlesztése és piaci bevezetése érdekében. Ez a megoldás elősegíti a kommunikációt a légitársaságok és az utazási irodák között.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai