hirdetés

Változások a Kempinski menedzsmentjében

Több személyi változás történt a Kempinski értékesítési és marketing osztályán a közelmúltban.

hirdetés

Ahogy már korábban hírül adtuk, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest értékesítési és marketing igazgatója 2010. december 13-tól Parti János, irányítása alatt négy részleg dolgozik.

Az aktív értékesítéssel foglalkozó részleg vezetője Dénes Judit értékesítési igazgató, aki 2002-óta dolgozik a szállodában. Mostani pozícióját megelőzően a Conference & Banqueting igazgató munkakört töltötte be. Új pozíciójában mostantól az üzletszerző értékesítési tevékenységek koordinálásáért felel.

A csoport- és rendezvényértékesítést végző Conference & Banqueting részleg új vezetője Timku Szabolcs, Conference & Banqueting igazgató. A Corinthia Hotel Budapestben és a Gundel Étteremben eltöltött évek után, 2011. március 7-e óta a Kempinski Corvinusban folytatja pályafutását. A szálloda rendezvény- és szobakapacitásának értékesítése mellett, részlege a külső rendezvények piacán is erősíteni kívánja a szálloda jelenlétét.

A szálloda eddigi Reservations Managere, Kocsis Adrienn tölti be márciustól a Revenue Manager munkakört. Feladataihoz tartozik továbbra is a szobafoglalás felügyelete, valamint felelős az e-commerce tevékenységért. A Reservations Manager pozíciót ezentúl Silverio Laura tölti be, Varga Krisztinát pedig E-Commerce Managerré nevezték ki.

A Dudás Ildikó, Marketing Manager által vezetett Marketing/PR osztályon nem történt változás.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, ki tudnak tartani a korlátozások feloldásáig, és végre valamennyire magához tér a turisztikai, vendéglátás ágazat?

Kiadónk társoldalai