25 éves a PROGAST

A minőségi vendéglátóipari eszközöket és kávéfőzőgépeket forgalmazó PROGAST Kft. 25. évfordulója alkalmából partnerpartit rendezett a budavári Fortuna étteremben. Víg Bence ügyvezető igazgató köszönetet mondott a szakma képviselőinek a szakmával már hosszú ideje kialakult jó kapcsolatért, melyet a Minőség - Hagyomány - Stílus szlogenjük is fémjelez. Az eseményen beszédet mondott Niklai Ákos is, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, aki javasolta, hogy a szlogent bővítsék a Partnerség szóval, mert a PROGAST nemcsak hogy minden fontos szakmai eseményen jelen van, de remek együttműködéseket alakított ki a vendéglátás szereplőivel.

A jubileumi rendezvényen együtt ünnepelt a PROGAST-tal számos külföldi beszállító partnere is, jelen voltak a WMF, a Tafelstern, a Schönwald és a Spiegelau cég képviselői, akik évtizedek óta szállítják a minőségi konyhai evő, tálaló és más éttermi eszközöket valamint a professzionális kávéfőzőgépeket.

Lázár chef a tőle már megszokott laza, szórakoztató stílusban vezette a partit, melynek során neves chef-ek részvételével közös 'öröm-főzésben' vehettünk részt, bort kóstolhattunk Nagy Fruzsinával, kézműves sörökkel ismerkedhettünk Kósa Kolos segítségével és koktélokkal kísérletezhettünk Lajsz András csapatával. Eközben a PROGAST által forgalmazott szuperteljesítményű WMF szállodai kávéfőzőgépeken remek kávékat kortyolgattuk Hegedűs Andrea barista társaságában. A nap fénypontja a szülinapi torta felvágása, majd az ezt követő tombola sorsolása volt, melynek bevételét a cég jótékonysági célra fordítja.

Köszönjük a PROGAST-nak a hangulatos rendezvényt, ahol most házigazdaként is bizonyították Partnerségüket!

Forrás: Vendég&Hotel Online


Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját

Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját 

A veszprémi Szent Mihály Főszékesegyház Szentháromság harangját 300 év után először mozdítják el a helyéről.
Sok magyar hitelből nyaral idén - árstop nem lesz a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén - árstop nem lesz a balatoni szolgáltatóknál 

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.
Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben

Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben 

Május 12-én, vasárnap rendezi az "Alapítvány a Budapesti Állatkertért" a tavaszi Nevelőszülők Találkozóját, ahová mindenkit sok szeretettel várnak.
Famászó bajnokságot rendeznek Tatán

Famászó bajnokságot rendeznek Tatán 

Igen, ilyen is van: a Magyar Faápolók Egyesülete nemzetközi előírásoknak megfelelő famászó bajnokságot rendez Tatán, az Öreg-tó partján.
Erre kell számítania annak, aki munkát keres

Erre kell számítania annak, aki munkát keres 

Szinte minden vármegyében lelassult a munkaerő-felvétel.
A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot

A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot 

Egyre nehezebb helyzetben a munkáltatók.
Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek:  idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik

Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek: idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik 

Igazi világsztárok, hazai előadók legjava, kedvezményes belépők.
Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen!

Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen! 

A következő hétvégén visszatérhetnek a múltba a látogatók egy eseménysorozat keretében Hévízen.
Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.