hirdetés

Igazgatói reggeli már Kecskeméten is

MSZÉSZ igazgatói reggeli most először Kecskeméten, a Four Points by Sheratonban.

hirdetés

Először gyűltek össze szeptember 20-án a szállodaigazgatók Kecskeméten, Polgár Tibor kezdeményezésére, tovább erősítve a Szövetség szándékát a helyi kollégák közti aktív munkakapcsolat kiépítésére valamint a helyi közösség turisztikai életében meghatározó szerep kialakítására. Az összejövetelen részt vett Könnyid László MSZÉSZ elnök és Görög Rudolf régióvezető is.

A kecskeméti szállodások találkozójának résztvevői
A kecskeméti szállodások találkozójának résztvevői

Az elnöki tájékoztató kapcsán érintették a jelenlévők az ágazat aktuális témáit, mint Áfa és munkabér összefüggések, HotelStars, MPLC vagy a régiót is sújtó komoly munkaerőhiányt. A jelenlévők beszámoltak róla, hogy a város üzleti turizmusa az idei évben erős növekedésben van, ami köszönhető elsősorban a Daimler-Mercedes és a köré épült ipar kapacitásbővítésének. A városban épül az új egyetemi Campus, átadták az új kosárlabda csarnokot, és számos fejlesztés indult a közelmúltban.

A szállodások elégedettek az idei év eddigi eredményeivel, és pozitív várakozásokkal tervezik a jövő évet. A jelenlévők elhatározták, hogy a következő, novemberi összejövetelre meghívják a város polgármesterét is, hogy a turizmus szereplői aktívabb kapcsolatot próbáljanak kialakítani a város vezetésével a város turisztikai fejlődésének érdekében. A rendszeres összejövetelek alapvető célja a helyi szakemberek együttműködése, információcseréje de a szállodások abban is megállapodtak, hogy közös CSR tevékenységgel próbálnak a helyi közösségért tenni, a társadalmi felelősségvállalás keretében.

Az MSZÉSZ a közeljövőben újabb településeken és desztinációkban tervezi hasonló, havi szintű találkozók elindítását, segítését, tovább erősítve a szervezetet, annak régiós tagozatait.

(forrás: MSZÉSZ/Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai