hirdetés

Az egyetemistákat is megmozgatta a turizmus világnapja

Már érkeznek az ötletek arra a szállodai innovációs versenyre, amelyet a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány hirdetett meg egyetemisták részére szeptember közepén. A verseny amellett, hogy nagy összegű pénznyereménnyel kecsegteti a turizmus-vendéglátás és turizmus-menedzsment szakos hallgatókat, sokkal többről is szól a szervezet vezetője szerint.

hirdetés

Dr. Princzinger Péter, az MTSZA kuratóriumi elnöke azt mondta: "Főképp az online felületeken információs „versenyt” folytatunk egymással, ehhez pedig óhatatlanul hozzátartozik, hogy minél több élményt, programot, és utazási tapasztalatot osztunk meg. A pénteki turizmus világnap lehetőséget adott arra, hogy ezek a tartalmak most főleg a gyönyörű tájak, a szálláshelyek és a gasztronómia köré csoportosuljanak, és szemmel láthatóan ez megmozgatta a fiatalokat is.

A CheckINN elnevezésű, fél éven át tartó, három fordulós turisztikai innovációs ötletversenyt három hete hirdettük meg, és már be is futottak az első jelentkezők a szállodaipari innovációk felkutatása és elismerése céljából indított programba. Pontosan a fentiek miatt – amennyiben lehetősége van – az egyetemista korosztály is szívesen utazik, akár belföldön, akár külföldön. Biztosak vagyunk abban, hogy a turizmus, mint gazdasági húzóágazat az ő ötleteikkel tovább erősíthető. Nem feltétlenül várunk eget rengető innovációs megoldásokat, néha a legapróbb, legegyszerűbb gondolatból születnek a legnagyobb újítások" – zárta a gondolatait az elnök.

Hamarosan az összes egyetemen megjelennek a CheckINN felhívásának szóróanyagai, road-show és promóciós videó is hirdeti a több millió forint összdíjazású versenyt, melyre 3 fős csapatokban lehet pályázni, legkésőbb 2019. október 31-ig, a www.check-inn.hu oldalon.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai