hirdetés

Díjjal ismerték el a Barack Thermal Resort tevékenységét

A megye turizmusfejlesztésében betöltött kiemelkedő szerepének elismeréseként a napokban Bács-Kiskun Megye Turizmusáért Díjat kapott a tiszakécskei Barack Thermal Resortot üzemeltető Tiszaparti Termálfürdő Kemping és Étterem Kft.

hirdetés

A díj nagyon fontos a megyében élők életében, odaítélésével a helyi identitás erősítését szeretnék ösztönözni, és a megyei értékek megőrzését, fejlesztését ismerik el általa. A turizmus a megye gazdaságának egyik motorja. Abban, hogy a megyére és Tiszakécskére ne csak helyi, hanem országos, sőt nemzetközi vonzerőt jelentő úti célként tekintsenek, elvitathatatlan érdemei voltak a Barack Thermal Resortnak. A komplexum fejlődése az elmúlt csaknem 35 évben szorosan összefonódott a gyógyhely turizmusának dinamikus fejlődésével.

Modern gyógyászati részleg, új medencék, szaunavilág, családbarát fejlesztések követték egymást, később pedig mindez szálláshelyekkel is kiegészült: kempinggel, apartmanokkal és 50 szobás, négycsillagos szállodával gazdagodott a kínálat. A vendégszám évről-évre nő, nagyon nagy arányt képviselnek a törzsvendégek. Mindeközben a családi vállalkozás mit sem veszített közvetlen és emberi mentalitásából. A céget ma is a Szabó család irányítja, mára a család két generációja dolgozik a komplexumban. Küldetésüknek tekintik az állandó magas színvonalat és az otthonos, hangulatos környezet megteremtését. Ezt a szolgálatkész és elhivatott hozzáállást ismeri el a most átadott díj is.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai