hirdetés

Egy kézben a legnagyobb online rendezvényhelyszín adatbázis

A Szallodak.hu és Cegeshelyszinek.hu portál üzemeltetője felvásárolta legnagyobb konkurenciáját, rendezvenyhelyszinek.hu portált. A 2002. óta működő portál akvizíciójával most egy kézben egyesül a legnagyobb online rendezvényhelyszín adatbázis és egy vállalati rendezvényszervező ügynökség. 

hirdetés

A Szallodak.hu a B2B turisztikai szolgáltatások terén egyik legdinamikusabban növekvő szereplőjeként tett ajánlatot, a stratégiai együttműködésnek induló partnerség 1,5 éves tesztidőszak után egy cégben erősödik tovább.

A Szallodak.hu évi 1271 rendezvényével az indulás óta dinamikusan dupláz szinte minden évben, idén többek közt elnyerte az E.ON Év Beszállítója Díjat is. A rendezvényhelyszínek.hu a szegmens kikerülhetetlen piaci szereplője, a legnagyobb online szakmai rendezvényhelyszín-adatbázissal rendelkezik.

"A rendezvényhelyszínek.hu felvásárlásával lett teljes a B2B üzletágunk, a szinergiák egyértelműek, most azon dolgozunk, hogy ezeket a lehetőségeket minél jobban ki tudjuk aknázni" – emelte ki Tatár György, a Szallodak.hu tulajdonosa.

A Szallodak.hu 2014-ben jelent meg először a B2B piacon is, korábban kizárólag online fókuszú OTA (online szállásfoglalás) tevékenységgel foglalkozott. A piacbővítésnek köszönhetően mára a vállalati ügyfeleik száma meghaladja a 950-et.  

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai