Hamarosan MSZÉSZ közgyűlés

November 21-én a Danubius hotelben tartja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége jubilleumi, XLIX. közgyűlését. A frissített programot az alábbiakban olvashatja.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

10,00 – 12,30 SZEMINÁRIUM– ONLINE SALES&MARKETING

Major innovations of Booking.com from the recent past and some new features in the pipeline,

which affect the Hungarian market. Future look, and insights for 2019

Mr. Amir Fahmy, Hotels Area Manager

 

Trends in Revenue Management, your future look, and insights for 2019

Duetto Research – Mr. Michael Schaeffner, director DACH region

 

Milyen friss trendek láthatóak a travel iparágban a Google adatai alapján és szemüvegén keresztül?

Erdős Ádám, Travel Industry Manager

 

A “szerintem” kora lejárt. Adatalapú döntéshozatal jelentősége

Intren - Tóth Nóra, Analytics üzletág vezető

 

KViHotel – a „személyzet nélküli” „okoshotel” koncepciója,

a működés ismertetése,  tapasztalatok a nyitás óta

KViHotel Palicz Péter igazgató

 

12,30 – 14,00 Ebéd

 

14,00 – 15,30 SZEKCIÓÜLÉSEK

Jogi (dr. Salamon András)- Szerzői jogi/MoodMedia (dr. Filák Mária, Nagy Réka)14,00-14,45, illetve

Adóügyidr. Antalóczy Györgyné 14,45-15,30

 

Marketing: Spa Brand Book bemutatása (Horváth Orsolya, ügyvezető-Hévízi Turisztikai

Nonprofit Kft. és Könnyid László elnök, MSZÉSZ), illetve

Kapcsolatépítési és marketing lehetőségek a sport világában, gyakorlati tapasztalatokTopánka Zsolt, PwC Magyarország Kft.

 

Innovációk, technológiai újdonságok

 Magyar TB helyett, Osztrák, Német, Amerikai ellátás? Ilyen lehetséges?! - Püski András, EuroSales

 Big Data megoldások a revenue management szolgálatába – Kovács László, Hostware

A feketeedény mosogatás evolúciója - Joyce B. Mattmann, Coninvest Kft.

  Szálloda a felhőben–Felhő a szállodában. Előbb vagy utóbb úgyis beszélnünk kell róla - Kühtreiber Ádám, Infor Gmbh 

 

Hírnév és haszon forrása a felszerelés gondos tervezése - Vermes Péter, Billerbeck

NÉZD ÉLŐBEN! A kötelező digitális jövő - Hotelinteractive Kft.

 

Gasztronómiai szekció

A legsokoldalúbb étkezés: a reggeli - Balogh Barbara, Stílusos Vidéki Szállodákért Turisztikai Egyesület

Munkaerőpiaci jövőkép - Revuczky Karion, Szépkilátás Vendéglátás Kft.

Foodyapp - Kalmár Péter és Határ Péter

Joanelli Tamás -……-

Mikó Zoltán - Magyar wagyu marha

  

15,30 „AZ ELMÚLT 50 ÉV” KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓJA - kávészünet


Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.
A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad

A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad 

Norvégia legnagyobb fjordja közelében, gyönyörű környezetben fekszik a Vatnahalsen Hotel.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.