hirdetés

Ingyen hotelszobával a bébibummért

Jöhetnek az újabb Super Bowl-bébik, hiszen egy szállodalánc 53 hotelszobát ajánl fel ingyen amerikaifutball-szurkolóknak a Super Bowlt követő éjszakára, hogy megünnepelhessék csapatukat és segítsék a gyermekszületések számának emelkedését.

hirdetés

Az eredménytől függően a sportesemények sokszor pörgetik fel a gyermekszületéseket. Barcelonában rendre több gyermek jön világra kilenc hónappal a futballcsapat nagy sikereit követően, de ezt tapasztalták a bostoni kórházakban is, miután 2004-ben a Red Sox megnyerte a baseball-liga döntőjét hosszú idő után. Legutóbb tavaly novemberben Philadelphiában jelezték, hogy megugrott a születések száma, összefüggést találva az Eagles februári Super Bowl-győzelmével - írja az Index.

A profi amerikaifutball-bajnokság döntőjének számító Super Bowl előtt a Hotels.com szálláshelyfoglaló portál már bejelentette, hogy elősegíti a bébibummot a Los Angeles Rams és a New England Patriots szurkolói számára. A cég 53 szobát ajánl fel ingyen az ünneplő drukkereknek. Nem kell mást tenni, mint regisztrálni a biggamebabies.com oldalon.

Az 53 győztest sorsolással választják ki, és megkapják a 250 dolláros kupont egy szoba foglalásához egy éjszakára. A portál azokra is gondolt, akik nem nyernek: egy lejátszási listát állítottak össze a Spotifyon, romantikus dalokkal – Marvin Gaye-től Mariah Carey-ig -, segítve a hangulatba kerülést. A Hotels.com természetesen jelezte, hogy a győzteseknek nem kell beszámolniuk a végeredményről.

(forrás: Index)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai