hirdetés

Megújult a Hotel Medosz

Az elmúlt 3 évben mintegy százmillió forint ráfordítással kitűnő háromcsillagos szállodává alakult a Jókai téri egykori MEDOSZ-vendégház.

hirdetés

A több lépcsős projekt idén tavasszal fejeződött be a X. emeleti tetőtéri szinten 4 luxusapartman kialakításával és az étterem teljes felújításával. Az egész házban megvalósult a légkondicionálás, a fűtésben pedig környezetbarát technológiára váltottak: a meleg vizet napkollektorok állítják elő.

A 8 szinten található 74 szoba mindegyike teljesen felújított, mindegyik hűtőjében bekészített ásványvíz várja a vendélgeket, akiknek telefon, hajszárító, szobaszéf, lcd tévé és ingyenes WIFI is a rendelkezésére áll. A szálloda családi apartmanokkal is rendelkezik : a két hálószobában és a nappaliban akár 6 vendég is kényelmesen elhelyezhető.

Különlegessé teszi a IX. emeleti egyágyas szobákat a hozzájuk tartozó balkon, melyről páratlan kilátás tárul a fővárosra.

 

Nézze meg képeinket!

Ennél is lélegzetelállítóbb a körpanoráma a X. emeleti luxusszobák hatalmas teraszairól. Igazi meglepetés e tágas szobák felszereltsége az ideérkező vendégeknek: kis konyharész, kényelmes, modern bútorok, egyedi színvilág, sőt az egyik fürdőben a Gellérthegyre néző kilátást nyújto jakuzzi is a kellemes itt tartózkodást szolgálja.

Az első emeleti konferenciaterem 100 fő befogadóképességű, itt legmodernebb, beépített technika, természetes megvilágítás és nem utolsósorban profi catering szolgáltatás biztosítja a különböző rendezvények zavartalan lebonyolítását.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk