hirdetés

Átalakítás a Párisi Udvar Hotel Budapest csapatában

Személyi változások az értékesítési, valamint a marketing és kommunikációs részlegen.

hirdetés

A Párisi Udvar Hotel Budapest a The Unbound Collection by Hyatt brand tagjaként idén nyáron nyitotta meg kapuit. A világviszonylatban is egyedülálló, műemlékvédelmi szempontból kiemelkedő, exkluzív szálloda nyitása már lezárult, a munkatársi csapat azonban mostanra teljesedett ki. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező, senior munkatársak és friss, innovatív szemlélettel érkező, fiatal kollégák egyaránt gazdagítják a szálloda szakembergárdáját.

Változások az értékesítési részlegen

A korábbi értékesítési igazgató, Farah Willey munkaviszonya megszűnt július közepén, feladatait megbízott értékesítési vezetőként jelenleg Árvay Zsófia, Associate Director of Sales látja el.

Árvay Zsófia
Árvay Zsófia

Árvay Zsófia 2018. decemberében csatlakozott a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapatához, miután közel 9 évig az IHG szállodaláncnál tevékenykedett az értékesítés különböző területein és több szálloda nyitásában is részt vett. Többéves külföldi tartózkodás után az elmúlt évben tért vissza Budapestre. 

Továbbra is a csapatot erősíti: Hajdu Péter, aki a csoportos értékesítés és rendezvényszervezés részlegért felel, valamint Nagyváradi Gábor corporate sales manager. 

Czunyi Tímea a szálloda új marketing és kommunikációs igazgatója

2019. augusztus elején csatlakozott a Párisi Udvar Hotel Budapest-hez Czunyi Tímea, mint marketing és kommunikációs igazgató, aki Oláh Noémi korábbi feladatait vette át. 

Czunyi Tímea
Czunyi Tímea

Czunyi Tímea közvetlenül előtte a Nemzeti Örökségvédelmi és Fejlesztési Nkft.-nél dolgozott, azt megelőzően pedig a Magyar Turizmus Zrt.-nél bízták meg hazánk, mint új turisztikai desztináció bevezetésével az Öböl-menti országokban. A szakember pályafutását az Accor-Pannónia Hotels Zrt. szállodaláncnál kezdte.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai