hirdetés

Új vezetők az AccorHotels / Orbis Magyarországnál

Az Orbis Csoport és az AccorHotels kelet-európai csapatában a vezetők 90%-át házon belülről nevezik ki.

hirdetés

Sabina Bartyzel-t nevezték ki az Accor regionális vezetőjének Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában, így ő fogja támogatni a régión belüli összes Accor szálloda működését. Emellett Kollin Gergely a Mercure Budapest Korona és Motrinecz Tamás az ibis Styles Budapest Center új szállodaigazgatói lettek.

Sabina Bartyzel 2002-ben csatlakozott az Accor & Orbis Csoporthoz, karrierje végigkövette az Accor & Orbis terjeszkedését Lengyelországban és Kelet-Európában. Kivételes tudásával támogatta a nemrégiben lezajlott magyarországi fejlesztéseket, úgymint a Mercure Budapest City Center, a Mercure Budapest Korona és a Mercure Budapest Buda szállodák. A vendégek és munkatársak élményeire fókuszálva, Sabina professzionális támogatást nyújt a szállodák tulajdonosainak és vezetőinek. Közel 30 kiemelt lokációval rendelkező szállodáért felel Budapesten, Prágában és Pozsonyban. Szabadidejében maratonokat fut, az egészséges életmód híve és aktív mentorként elkötelezett a munkahelyi sokszínűség mellett.

Kollin Gergely jelenleg az ibis és ibis Styles szállodák menedzseléséért felel Magyarországon. Emellett az Accor Magyarország kiemelt midscale szállodájának, a Mercure Budapest Koronának lett a szállodaizgatója. Az Orbis tulajdonában lévő Mercure Budapest Korona felújítását nemrég fejezték be, melynek része a régió legnagyobb Winestone étterme is. Gergely pozitív szemlélete, profizmusa és helyi terepismerete kulcsfontosságú a szálloda sikeres működtetésében.

Motrinecz Tamás komoly szerepet játszott az ibis Styles márka magyarországi meghonosításában, korábban az ibis Styles Budapest Center üzemeltetési igazgatója volt. Kinevezésével a szálloda vezető igazgatójaként fogja tovább segíteni az ibis Styles márka hazai hódítását.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai