hirdetés

Zenés utazás az ibis Európa Színpadon

Az augusztus 7-én induló Sziget Fesztiválon kilenc feltörekvő művész mutatkozik be az ibis Európa színpadon, a szállodalánc egy-egy kulcsfontosságú régióját képviselve.

hirdetés

A fellépőket az ibis MUSIC szállodai koncertsorozatán fellépők közül választotta ki az ibis és a programban résztvevő partnerek szakértőiből álló zsűri. A program első szakaszában az ibis 44 szállodájában világszerte 17 országban több mint 90 művész lépett fel. Az ibis az új helyi produkciók megismerése érdekében a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatásával, a Spotify-al működött együtt, így lehetőséget kínált a vendégeknek és az utazóknak, hogy új zenéket ismerjenek meg.

A Sziget Fesztiválon az ibis által támogatott Európa Színpadon is egész héten a világ különböző részeiről érkező zenék felfedezése lesz a középpontban. A fesztivál első napján a színpad programját az ibis állította össze, lehetőséget adva az ibis MUSIC döntősei számára a bemutatkozásra. A kilenc előadó: Naë (Franciaország), Nxdia (Egyesült Királyság), Gilsons (Brazília), Moglii (Németország), Maria Yfeu (Spanyolország), Qaayel (Marokkó), MVNSI (Belgium), So Flow (Lengyelország), Glass Cristina (Mexikó).

A kilenc döntős közül egy szerencsés kaphatja meg az ibis MUSIC 2019 legjobb feltörekvő zenésze díjat. A döntősök fesztiválfellépését a közönség az ibis MUSIC oldalán (www.ibis-music.com) tekinthetik meg, ahol szavazhatnak is. A győztes a Sony Music UK 4th Floor Creative csapatától kap mentorálási lehetőséget.

ibis Open Studio: közösségi tér

Az ibis nem csak színpaddal, egy különleges közösségi térrel is készül a Szigetre. Az ibis Open Studio kétszintes, nyitott oldalú, sátortetős helyszín, számos szórakozási lehetőséggel, amelyekhez a fesztivállátogatók csatlakozhatnak barátaikkal. Egy egyedi zenei stúdióban a baráti társaságok rövid időre „zenekart alapíthatnak”, elkészíthetik a banda fotóját, amit ha megosztanak a közösségi médiában, díjakat nyerhetnek. Az ibis Mash Machine-nel  zeneszámokat készíthetünk és vihetünk haza. Emellett rengeteg zenei játékban vehetünk részt – az ibis MC vezetésével –, amelyek célja, hogy élénk, barátságos és szórakoztató pillanatokban hozza össze a fesztiválozókat. A társasági élményt fokozó, egyedi berendezés mellett mindennap 11-től éjjel 2-ig élvezhetjük a márka F&B koncepciója, a Charlie's Corner hideg italait.

A legkényelmesebb éjszaka a Szigeten

Az ibis Open Studio mellett a fesztivállátogatók a lehető legkényelmesebb éjszakát is megnyerhetik az ibis exkluzív helyszíni szállásán, a Loftban. A fesztivál ideje alatt az ibis Open Studio ihlette fotópályázat legjobb fényképeit készítői közül hatan lehetőséget kapnak arra, hogy sátraikat hátrahagyják, és egy kényelmes éjszakát töltsenek a Loftban. Prémium helyszíni élmény forró zuhanyzóval, kényelmes ágyakkal és teljes körű szolgáltatást nyújtó takarítással – a díjazott belekóstolhat abba, amit az ibis a világ minden táján kínál.

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai