hirdetés
hirdetés

A dubaji kikötőben nyitott utasfelvételi pultokat az Emirates

Megnyitotta első repülőtéren kívüli check-in terminálját az Emirates: mostantól a Port Rashid kikötőbe hajóval érkező utasok a helyszínen is elvégezhetik az utasfelvételt - értesült az AIRportal.hu.

hirdetés

Nyolc check-in pultot nyitott az Emirates a dubaji Port Rashid kikötőben, ezzel egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a hajóval érkező utasok számára az utasfelvételt és poggyászfeladást. A check-in pultoknál Emirates-személyzet segíti az utasokat, akik legkésőbb 4 órával járatuk indulása előtt tudnak bejelentkezni és bőröndöt feladni, amely után kényelmesen, poggyászok nélkül fedezhetik fel Dubajt. A kikötőben elhelyezett utasfelvételi pultok az októbertől áprilisig tartó hajózási periódusban lesznek nyitva.

A következő hat hónapban várhatóan 198 óceánjáró köt ki, összesen mintegy 280 000 Emirates-utassal a fedélzetén. Az Emirates ezen új kezdeményezése kiegészíti a tavaly debütált Home Check-in (otthoni check-in) szolgáltatást, amely lehetővé teszi a légitársaság utasainak, hogy díj ellenében Dubaj bármely pontjáról elvégezhessék az utasfelvétellel egybekötött poggyászfeladást. A Dubajba érkező Emirates-utasok számára poggyászmegőrző található a reptéren, emellett a légitársaság házhoz szállítási szolgáltatást is kínál, amely során a poggyászt a repülőtéren átveszik, vámkezelik és az utas által kívánt helyre szállítják.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai