hirdetés
hirdetés

A Joon bemutatja új célállomásait

Hét közép- és hosszútávú desztinációt indít jövőre az Air France új generációs légitársasága. A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről 2018. március 25-től Rómába, Nápolyba, Oslóba, Isztambulba, Kairóba, Fokvárosba és Teheránba repíti utasait a Joon.

hirdetés

Isztambulba heti 7 járat indul majd, Nápolyba 14, Oslóba 18 és Rómába pedig heti 49 alkalommal repül majd a fiatalos légitársaság.

A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről a középtávú járatokra 174 üléses Airbus A320-as, és 212 üléses A321-es típusú repülőgépek szállítják majd az utasokat. A Business osztályon a Joon ingyenes étkezést, rágcsálnivalókat és italokat biztosít, de az Economy osztály utasai is költségek nélkül választhatnak az italválasztékból.

2018 tavaszán indul heti hét kairói járata és Fokvárosba heti három alkalommal repül majd a Joon. Az iráni Teheránba szintén heti 3 járattal repíti az utasokat a fiatal légitársaság jövő év áprilisától.

A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről induló járatok Business, Premium Economy és Economy osztályain az utasok az Airbus A340-es repülőgépek új kabinjainak kényelmét élvezhetik, melyek a legmodernebb érintő képernyőkkel vannak felszerelve, és több száz filmmel rendelkeznek.

A Joon Business utasai számára ingyenes a catering, a Premium Economy és az Economy osztályon egy vagy két étkezést szolgálnak fel a hosszú utak alatt. 

A 2018-as nyári szezonban a Joon 13 célállomásra repül heti 228 járattal a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről.

Középtávon nyolc úticél található a légitársaság portfoliójában: Barcelona, Berlin, Isztambul, Lisszabon, Nápoly, Oslo, Portó és Róma. Emellett 5 messzi célállomásra is utazhatunk az Air France új generációs légitársaságával: Fortaleza, Kairó, Fokváros és Teherán.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai