hirdetés
hirdetés

Ausztráliai és óceániai fapadosokat is foglalhatunk a Hahn Airnél

A Jetstar csoport, Ausztrália és Óceánia egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító légitársasági csoportjának több fapados légitársasága csatlakozott a Hahn Airhez.

hirdetés

Többek között a Jetstar Airways (JQ ), mely a 2016 legjobb fapados légitársasága díjat nyerte el Ausztrália és Csendes-óceán térségben, valamint benne van a világ 5 legjobb fapados légitársasága között. A Jetstar Airways 10 ország 38 célállomását vette célba, mint például Fiji, Indonézia, Japán, Malajzia, Új-Zéland és az Egyesült Államok.

Forrás: jetstar.com
Forrás: jetstar.com

A szingapúri székhelyű Jetstar Asia Airways (3K) 2016-ban a világ top 10 fapados légitársasága közé tartozott. Olyan úti célokba repül, mint Mianmar, Kambodzsa, Japán, Malajzia, a Fülöp-szigetek, Tajvan, Thaiföld és Vietnam.

A Jetstar Pacific Airlines (BL) is a világ 10 legjobb fapados légitársasága között van, székhelye a vietnami Ho Si Minh-város. Ide tartozik ezen kívül a tokiói székhelyű Jetstar Japan (GK) is, mely 4 ország 14 célállomására indít járatokat, például Hongkongba, a Fülöp-szigetekre és Tajvanra.

A Jetstar csoporthoz tartozó négy légitársaság járataira a csatlakozást követően már kiállíthatók repülőjegyek a légitársasági foglalási rendszerekben.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai