hirdetés
hirdetés

Az eddigi legjobb évét zárta a Hahn Air

Sikeres évre tekinthet vissza a Hahn Air 2019-ben. 40 új légitársasági partnerrel nőtt az eddigi 350 légitársasági szerződő partnereinek száma.

hirdetés

17 társaság interline szerződést kötött a Hahn Air-el, míg a maradék 23 H1 és HX járatszám alatt került be a Hahn Air rendszerébe. Jelenleg a világ 10 legnagyobb helyfoglalási rendszerében, 190 piacon, 100.000 jegyértékesítő irodánál lehet a Hahn Air partner légitársaságokra foglalni és jegyet kiállítani HR-169-es okmányon. Az eddig csődbiztosítással kiállított repülőjegyek száma elérte a 40 milliót.

December végén csatlakozott a Hahn Air-hez a FLY BOSNIA légitársaság, amely X1 járatszáma alatt foglalható és értékesíthető az Amadeus és Sabre helyfoglalási rendszereken keresztül. A szarajevói központú légitársaság összeköttetést biztosít Bosnia és Hercegovinából számos európai és közel-keleti célállomásra, többek között Róma, London és Riyadh is szerepel a menetrendjében. Szezonálisan több charter járatot is üzemeltet. A járatait Airbus-319/100-as géppel teljesíti.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai