hirdetés
hirdetés

Májusra teljes flottájával tervez az American Airlines

Többszörösére nőttek az American Airlines foglalásai egy kiszivárgott levél szerint, az utóbbi napokban már több jegy kelt el, mint 2019-ben ugyanilyenkor. A légitársaság májusra összes repülőgépét újra forgalomba állíthatja - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az elmúlt hetek tapasztalatairól a légitársaság alelnöke számolt be a dolgozóknak küldött körlevelében. A belföldi járatokon 80 százalék fölött volt az átlagos foglaltság, az egy évvel ezelőttihez képest 150-400 százalékkal nőttek a foglalások, az elmúlt hétvégén már több jegyet adtak el, mint 2019-ben.Az alelnök arról is beszámolt, hogy terveik szerint május végéig minden repülőgépüket újra forgalomba állítják. Arra azonban nem tért ki, hogy a szélestözsű repülőgépekkel mit akarnak kezdeni, hiszen az Egyesült Államok beutazási szabályai lényegében nem változtak. Szintén kiemelte, hogy sikerült 10 milliárd dollár friss tőkéhez jutniuk, amelyből vissza tudják fizetni az államtól felvett hitelt.

Az Egyesült Államokban és Kínában is újra elkezdtek drágulni a jegyárak a kereslet felpörgésével, Kínában már előfordul, hogy többe kerül egy jegy májusra, mint 2019-ben, Amerikában még a két évvel ezelőtti átlagár alatt mozog a szint, de jobb, mint tavaly.


(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai