hirdetés
hirdetés

Rangos elismerések az Air France-nak

Háromszoros kitüntetésben részesült az Air France La Première szolgáltatása a SkyTrax díjátadón 2019-ben.

hirdetés

A 2019-es SkyTrax díjátadón az Air France három díjat is bezsebelhetett a La Première kabinok kiemelkedő szolgáltatásaiért. Az AirFrance immáron két egymást követő évben kategóriagyőztes a legjobb elsőosztályú lobbiellátás, a legjobb elsőosztályú fedélzeti ellátás és a legjobb elsőosztályú kényelmi szolgáltatások kategóriáiban.

Az 1000 négyzetméteres Air France La Première lounge nyugalmával és békéjével hozzájárul a különleges utazási élményhez. A lounge-ban kitüntetett figyelmet kapnak a gasztronómiai hagyományok. A bor- és étlapot Alain Ducasse séf állította össze, az asztali kiszolgálásnak köszönhetően pedig a vendégek úgy érezhetik, hogy nem egy repülőtéri lounge-ban, hanem egy nívós étteremben ebédelnek vagy vacsoráznak. Mindegy, hogy egy művészeti albumot lapoznak át, a Biologique Recherche fürdőben frissülnek fel, esetleg a privát kabinjukban dolgoznak, az utasok mindenhol a lehető legmagasabb kényelemben tölthetik az utazásig hátralévő időt.

A legjobb francia séfek a La Premiére utasok szolgálatában 2019-ben az Air France La Première kabinjaiban az utasok a Michel Roth, Joël Robuchon, Régis Marcon és Emmanuel Renaut gourmet alkotásaival találkozhatnak. A négy Michelin-csillagos séf az évszakok váltakozásával újabb és újabb kulináris alkotásokkal teli La Première étlapot állít össze a legkülönlegesebb francia gourmet élvezetekkel. A vállalat tisztelettel adózik a virtuóz Joël Robuchon elméke előtt, és továbbra is kínálja az általa megálmodott ételeket.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai