A letteket választották Kelet-Európa legjobb légitársaságának

A letteket választották Kelet-Európa legjobb légitársaságának 

2023-ban a lett airBaltic légitársaságot választotta Kelet-Európa legjobb légitársasága díj nyertesének a Skytrax, immár második alkalommal. A díjat a 2023-as párizsi The World Airline Awards különleges ünnepségén adták át. A díjat az airBaltic csapata nevében Martin Gauss vezérigazgató vette át.
Újabb jelentős elismerés a Budapest Airportnak

Újabb jelentős elismerés a Budapest Airportnak 

2023. május 3. Európa legjobb légikikötőivel került egy kategóriába a magyarok repülőtere: a Skytrax nemzetközi légiközlekedési kutatási szervezet idén márciusban háromnapos audit keretében, ötszáz szempont figyelembevételével vizsgálta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szolgáltatásainak színvonalát, és a korábbi háromról négycsillagosra emelte a repülőtér minősítését. Ez azt jelenti, hogy az idei számos rangos elismerés után Magyarország kapuja többek között olyan repülőterekkel került egy súlycsoportba az utazási élmény terén, mint a londoni Heathrow, az amszterdami Schiphol, illetve a barcelonai és a bécsi légikikötő. Az elismerés újabb megerősítés a Budapest Airportnak és a repülőtéri közösségnek, hogy az elmúlt négy évben megvalósult, százmilliárd forint értékű fejlesztéssorozatot az utazóközönség is nagyra értékeli - tájékoztatta lapunkat a Budapest Airport.

Rangos elismerések az Air France-nak 

Háromszoros kitüntetésben részesült az Air France La Première szolgáltatása a SkyTrax díjátadón 2019-ben.

Díjat kapott a Lufthansa 

A Lufthansa a mai napon az első Ázsián kívüli légitársaságként ötcsillagos minősítést kapott a Skytrax brit légiipari tanácsadó szervezettől. Ezzel a Lufthansa tizedikként csatlakozott a rangos besorolást elnyerő légitárságok elitklubjához. A Skytrax zsűrije már évek óta öt csillaggal értékelte a Lufthansa első osztályát – de most a teljes légitársaságnak sikerült kiérdemelnie az elismerést. 

Ezek a legjobb légitársaságok a Skytrax szerint 

A Skytrax 2017. június 20-án, a Párizsi Air Show keretén belül hirdette ki "Az év legjobb légitársasága" díját. A Skytrax légiipari piackutató intézet mintegy 18 millió utast kérdezett meg a témában több mint 160 országból. 

Ezek lettek 2017 legjobb repülőterei 

A Skytrax idén is közzétette felmérésének eredményét, melyben a világ repülőtereit rangsorolják számos kategória szerint. A Budapest Airportot ismét elismerésben részesítették.

Ezek a világ legjobb légitársaságai 2016-ban 

A Skytrax felmérésén taroltak a közel-keleti és ázsiai légitársaságok.
Ezek a világ legjobb repterei 2016-ban

Ezek a világ legjobb repterei 2016-ban 

Immár negyedszer a szingapúri Changi Airport nyerte el a világ legjobb repülőtere címet az utazóktól a Skytrax felmérésén. A Budapest Airport harmadszor lett a legjobb kelet-európai légi kikötő.

Budapesten járt a Qatar Airways új business ülése 

Dupla ágyként utalt még idén januárban Akbar Al Baker Qatar-vezér a légitársaság és a világ első, menetrend szerinti forgalomba állított Airbus A350-esének sajtóbemutatóján az ötcsillagos légitársaság 2015-től folyamatosan megújuló business osztályára, annak ülésére.

Tarolt az Air Transat Észak-Amerikában 

Immár negyedik alkalommal ismét a kanadai Air Transat légitársaság nyerte el Észak-Amerika legjobb szabadidőre szakosodott légitársasága díját a Skytrax felmérése szerint.

Ezek a világ legjobb légitársaságai 2015-ben 

112 nemzet 18,9 millió légiutasának szavazása alapján idén a Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága, Európában pedig a Turkish Airlines tarolt. Nézze meg a TOP 10-es listákat!

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága 

Mint minden évben, idén is kiosztották a világ legjobb légitársaságainak járó díjakat, a lista a Skytrax ügyfél-elégedettség felmérése alapján készült el.

Június 4-én nyit a 21. század új katedrálisa Londonban 

A repülőtéri terminálok katedrálisok a londoni Heathrow (LHR) repülőtér új 2-es termináljának spanyol tervezője, Luis Vidal szerint. Sőt a teremtő London Westminsteri házához hasonlította a Heathrow Star Alliance számára újjáépített 2-es terminálját. 

Ezek a világ legjobb repülőterei 

Globális díjakról szavazhattak 160 ország utasai a Skytrax legnagyobb ügyfélelégedettség felmérése keretén belül a Passenger Terminal EXPO 2014 nemzetközi kiállításon.

Melyek lettek idén a világ legjobb légitársaságai? 

Július közepén, a Paris Air Show-n osztották ki az idei évben is a World Airline Awards legjobbjainak járó elismeréseket. A Skytrax szavazásán 18 millió légiutas vett részt a világ 160 országból, akik 41 indikátor alapján értékelhették a több mint 200 légitársaságot.

Elmeszelte a Skytrax-et a Brit Reklámhatóság 

A Brit Reklámhatóság megállapította, hogy a légitársaságok fogyasztói minősítésével foglalkozó SkyTrax Research www.airlinequality.com weboldala nem tudja minden állítását bizonyítani.

Skytrax: kiosztották a legjobb légitársaságoknak járó díjakat 

2012. július 12-én átadták a Farnborough International Airshow alkalmával a legjobb légitársaságoknak járó díjakat.

A világ legjobb repülőterei 

A Skytrax kihirdette a világ repülőtereinek 2012. évi rangsorát. Erurópa legjobbja az amszterdami Schipol Nemzetközi Repülőtér lett. Az idei  World Airport Awards legjobbjai a következők lettek:

A leg-leg légitársaságok 

A Paris Air Show keretében vehették át a Skytrax World Airline Awards díjazottak elismeréseiket. A díjakat az utasok szavazatai alapján ítélik oda minden évben a legjobbaknak, idén 18,8 millió légiutas szavazatai alapján dőlt el a sorrend.

Díjeső a Lufthansa Csoportnak 

A világ legnagyobb légiutas-közvéleménykutatása során a 2011-es Skytrax World Airline Awardson a Lufthansa több mint 100 ország 18,8 millió utasának szavazata alapján termékeinek és szolgáltatásainak minősége révén elnyerte a Legjobb Transzatlanti Légitársaság díjat.

A Qatar Airways lett az év légitársasága 

A Qatar Airways-t választotta idén nagyszerű üzemelése és kiváló fedélzeti szolgáltatásai miatt a Skytrax az év légitársaságának.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!