hirdetés
hirdetés

Sorra nyílnak az elérhető nyaraló desztinációk

Egyre több úticél érhető el budapesti indulással.

hirdetés

Mint a Wizz Air közleményéből kiderül, a diszkont légitársaság Magyarországról induló útvonalainak már több mint felére újra repül, így a légitársasággal már júniusban is több mint 40 úti célra utazhatnak az utasok itthonról.

Ahogy a vírushelyzethez kapcsolódó korlátozások enyhülnek Európa-szerte, úgy szélesedik az ismét könnyen elérhető nyaraló desztinációk listája is.

A tengerparti kikapcsolódásra vágyók ellátogathatnak akár a festői görög szigetre, Szantorinire vagy a homokos strandjairól és látványos kerékpárútjairól ismert Menorcára.

Akik pedig inkább városnézéssel töltenék a szabadnapjaikat, felfedezhetik Nizza, Róma vagy akár Berlin nevezetességeit és múzeumait.

A diszkont légitársaság továbbra is szigorított egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét. A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,97 százalékát a kabin légteréből, és további lépésekkel is támogatják az utasok fizikai elkülönítését, gondoskodnak a ertőtlenített fedélzetről és csökkentik az emberek közötti indokolatlan érintkezést.

(forrás: wizzair.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai