hirdetés
hirdetés

Telekocsi szolgáltatást indít a Flixbus

A FlixMobility globális mobilitási szolgáltató a FlixBus és FlixTrain márkák mellett FlixCar néven elindította telekocsi-szolgáltatását december 17-én Franciaországban. Az új termék ingyenes, a FlixBus meglévő távolsági buszhálózatát egészíti ki.

hirdetés

A FlixCar nem kér jutalékot vagy egyéb díjakat felhasználóitól, a fizetés közvetlenül az autóvezető és az utas között zajlik. Emellett a FlixCar egy 3 kattintásos folyamattal próbálja leegyszerűsíteni a telekocsizást. Azok a felhasználók, akik korábban más platformokon is használtak vagy kínáltak telekocsiszolgáltatást korábbi tapasztalatukat és értékelésüket átvihetik a FlixCar oldalára. Röviden a FlixCar szolgáltatásáról:

•Alternatíva: Új távolsági telekocsilehetőség 3 kattintással

•Ingyenes: Átlátható platform extra költségek nélkül

•Megbízhatóság: A felhasználók áthozhatják korábbi telekocsis tapasztalatukat és értékeléseiket

•Könnyű használat: Fizetés közvetlenül a használatkor készpénzzel vagy instant fizető alkalmazással

A buszhálózat kiegészítése

A FlixCar válaszol a francia mobilitási piacon felmerülő változatos igényekre, kiegészítve a kiterjedt buszhálózatot, ami jelenleg több mint 200 célállomást köt össze csak Franciaországon belül.

•Kiegészítő ajánlat: A FlixCar olyan közép-és hosszútávú útvonalakon kínál szolgáltatást, ahol a FlixBus nincs jelen, vagy kevésbé gyakori összeköttetést biztosít.

•Kiegészítő választás: A FlixCar kielégíti az utolsó pillanatban felmerülő igényeket, a FlixBus már hónapokkal előre is foglalható.

•Fenntarthatóság: A telekocsi és a távolsági busz a közúti személyszállítás legelőnyösebb módja, ökológiai lábnyomunk akár háromszor kisebb lehet, mint az egyénileg használt személygépkocsiké.

Yvan Lefranc-Morin, a FlixBus francia ügyvezetője elmondta: „A FlixCar buszhálózatnál is kiterjedtebb földrajzi elérésének köszönhetően újabb lehetőséget biztosítunk arra, hogy az utasok A-ból B-be jussanak,miközben elérhető és környezetbarát marad a kínáltunk. A FlixCar által fejlesztjük hálózatunkat, egyúttal ajtótól ajtóig terjedő szolgáltatást is biztosítunk az utasoknak. Egy FlixBus-os utazás után a telekocsi lehet az a közlekedési szolgáltatás, ami az utasokat a legvégső célállomásra juttatja."

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai