hirdetés
hirdetés

Több ezer új pilótát keres a Wizz Air

A 2030-ig tartó toborzás már elkezdődött.

hirdetés

Ezzel kapcsolatos közleményükből kiderül, hogy 2030-ig 4600 pilótával tervezik bővíteni munkatársainak számát, és ehhez már el is indították az új pilótáinak toborzását. Annak érdekében, hogy a légitársaság újra a járvány előtti kapacitásán működjenek, és megvalósítsa a 2021-es évre tervezett célkitűzéseit, idén már 150 új pilótát képzett ki, és ezt a számot több, mint 300 további szakemberrel kívánja bővíteni az év végéig.

 

Mint írják, a hozzájuk csatlakozó pilótáknak a folyamatosan bővülő, modern és fenntartható Airbus A320, illetve A321 repülőgépből álló flottát lesz lehetőségük vezetni több mint 800 útvonalon, 191 úti cél között, 49 országban.

A cég folyamatosan növeli flottáját: a következő tíz évben várhatóan 500 Airbus repülőgépesre bővül majd a légitársaság flottája, ezzel is biztosítva pilótáinak a hosszútávú karrierlehetőséget, a versenyképes fizetést, az iparág egyik legerősebb kiképzési rendszerét, a rugalmas, vagy kötött munkarendet, valamint biztos szerződési feltételeket.

 

Egyaránt várják tapasztalt kapitányok és elsőtisztek, valamint a repülési tapasztalattal nem rendelkezők jelentkezését is, A nagy létszámú pilótatoborzás mellett mind a 43 bázisukon várják légiutas-kísérők jelentkezését is. Végül azt is hozzáteszik, hogy csak az elmúlt egy évben több mint 300 új járatot és 18 új bázist nyitott a légitársaság.

 

.

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai