hirdetés
hirdetés

Visszatér Budapestre a Hainan Airlines

Visszatér Budapestre a Hainan Airlines, a kínai légitársaság hetente két járatot indít a 8,5 millió lakosú Csungkingból a magyar fővárosba 2019. december 27-től. A járatra már foglalhatók repülőjegyek a légitársaság honlapján - értesült az AIRportal.hu.

hirdetés

A HU 791/792-es számú járatok hetente kétszer repülnek. A tervezett menetrend szerint a Hainan Airlines repülőgépei hétfői és pénteki napokon 05:30-kor szállnak le Budapesten, és 12:40-kor indulnak vissza Csungkingba (CKG). A járatokat Boeing 787-9-es repülőgépeivel teljesíti a légitársaság, a menetrend szerinti repült idő Csungking irányába 9 óra 20 perc, Budapest felé pedig 10 óra 50 perc.

A légitársaság foglalási rendszerében közölt adatok szerint a járatra a 2020-as nyári menetrend végéig lehet jelenleg repülőjegyet váltani. Decemberben és januárban a legtöbb dátumra 389 eurós, a jövő évben pedig 521 eurós áron lehet turista osztályú, egy feladott csomagot tartalmazó retúrjegyet foglalni Budapestről Csungkingba. 

A 8,5 millió lakosú Csungking az ország közepén helyezkedik el, vonzáskörzetében összesen mintegy 30 millióan laknak, jelentős kereskedelmi központ és gazdag kultúrával rendelkezik. A kínai nagyváros Szecsuántól nyugatra, a Jangce folyam és a Jialing-folyó találkozásánál található, központi része a két folyó által határolt dombos félszigeten fekszik. Csungking testvérvárosi kapcsolatban áll Budapesttel és Debrecennel is.

(forrás: AIRportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai