hirdetés
hirdetés

Fém szívószál miatt halt meg egy brit nő

A környezet védelme érdekében a legjobb, ha teljesen elhagyjuk a szívószálakat: a műanyagot éppúgy ahogy ennek alternatív változatait, például a fémet is. A Telegraph cikke alapján elgondolkodhatunk azon is, hogy akár az életünket is megmentheti egy ilyen döntés. 

hirdetés

A dél-angliai Poole városában elhunyt egy 60 éves asszony, miután megszédült a konyhában, és elesett. Elena Struthers-Gardner fém szívószálat használt, méghozzá úgy, hogy azt egy pohárfedőn keresztül rögzítette a pohárhoz. Miután viszont elesett, a fémszívószál átszúrta a szemét, ami végzetes agysérülést okozott. A halottkém jelezte Telegraph brit lapnak, sose használjunk fém szívószálat úgy, hogy azt a pohárhoz, vagy bödönhöz rögzítjük. Mert úgy ölni tud. 

Elena Struthers-Gardner  díjnyertes zsoké volt, de viszonylag fiatalon egy baleset után gerincsérülést szenvedett, ami miatt később gyakran elveszítette egyensúlyát, és összecsuklott. Alighanem ez történt a végzetes baleset előtt is. Férje, aki otthon volt a baleset pillanatában, azonnal hívta a mentőket, de a nő másnap belehalt sérüléseibe. Szervezetében nem találtak alkoholt.

(forrás: Telegraph, 444.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai