hirdetés
hirdetés

Új Lufthansa City Center Iroda Budapesten

A Platinum Travel Solutions néven ismertté vált budapest utazási iroda újabb fejlesztéssel jelentkezett: a cégcsoport új, minőségi „tailor-made” szabadidős utaztatási részlege, a Lufthansa City Center Platinum Travel a világ legnagyobb független utazási irodai szövetségének tagjaként nyit meg.

hirdetés

A világszerte összesen 570 tagot számláló Lufthansa City Center szövetség évek óta most először nyit új irodát Magyarországon. Az új üzletág elsősorban az észak-amerikai utak specialistája, de portfóliójában megtalálhatóak a legnépszerűbb európai és közép-amerikai desztinációk is. A nyitócsapat első számú célja a portfólió összeállításakor és a főként inspirációs felületnek készült honlap megtervezésekor az volt, hogy hiánypótló városokat, programokat, szállásokat kínáljon a magyar piacon. Az iroda legfőbb missziója a járatlan utak bevezetése mellett a fenntartható utazási megoldások ajánlása.

A Platinum Travel Solutions-t 2016-ban alapította Borsányi Balázs tulajdonos és ügyvezető, mintegy két évtizedes üzleti és szabadidős utaztatásban, valamint nemzetközi és hazai szakmai körökben szerzett tapasztalattal a háta mögött. Tapasztalaton, hozzáértésen és anyagi biztonságon alapuló háttérrel indul el az új cég, a Lufthansa City Center Platinum Travel is.

További információ: www.lccplatinumtravel.hu,

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai