hirdetés
hirdetés

Új, rugalmas utazási feltételek az Emirates-nél

Újabb, az utazók számára kedvező változtatásokat jelentett be az Emirates, amelyek a jegyfoglalásokat, az utasbiztosítást és a légitársaság hűségprogramjának tagjait érintik.

hirdetés

Azok, akik szeptember 30. előtt váltanak jegyet 2021. december 31-et megelőző utazásra, ám valamilyen oknál fogva (például a járványhelyzet alakulása miatt) mégsem tudnak elutazni, megtarthatják jegyüket vagy átfoglalhatják és az eddigi 24 helyett immáron 36 hónapon belül bármikor felhasználhatják azt. Ez a légitársaságok átfoglalási gyakorlatát tekintve egyedülállóan kedvező rugalmasságot biztosít az Emirates utasai számára.

Az október 1. utáni, és december 31. előtti utazásra szóló foglalások esetében 24 hónapig érvényes a rugalmas felhasználás lehetősége. Ezen foglalások esetében a légitársaság nem számol fel átfoglalási díjat, az utalványokat, illetve a repülőjegyár különbözetet pedig költség nélkül visszatérítik. Az emirates.com-on, valamint a légitársaság értékesítési és ügyfélszolgálati központjain keresztül vásárolt jegyek érvényessége automatikusan meghosszabbodik, azoknak az ügyfeleknek viszont, akik jegyüket utazási irodán keresztül vásárolták, a lejárati idő előtt fel kell venniük a kapcsolatot utazási irodájukkal. További információ az Emirates újrafoglalási szabályairól.

Az Emirates volt az első légitársaság, amely minden utasa számára több kockázatra – köztük Covid-fertőzéssel kapcsolatos kórházi és szállásköltségekre – kiterjedő ingyenes utasbiztosítást vezetett be. A légitársaság most bejelentette, hogy az eredetileg 2021. március 31-ig tartó akciót határozatlan időre meghosszabbítja. A biztosítás többek között félmillió dollárig (kb. 150 millió forintig) fedezi a kórházi költségeket meghatározott esetekben, illetve 7500 dollárig (2,2 millió forintig) terjedően fizet kártérítést a meghatározott okokból törölt járatok esetén. A biztosítás részletes kondíciói.

A 2020 áprilisa után lejáró Skywards mérföldek érvényességét 2021. augusztus 31-ig hosszabbította meg a légitársaság.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk