Arisztokratikus, prémium minőségű natúrkozmetikumok modern embereknek

Sokunk álma, hogy megtaláljuk azt a bőrápolási rutint, amely által a legkisebb erőfeszítéssel, minimális ráfordított idővel, luxusélményben részesülhetünk nap mint nap. A Qreme megteremtette számunkra ezt a világot.

A Magyarországon fejlesztett és gyártott márka nem csupán kozmetikumokat kínál, hanem egy csodálatos életérzést és újszerű életmódot, ami az egyszerűségből és kifinomultságból fakad. Minden egyes termékben a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel válogatott kiváló minőségű, természetes összetevők találhatóak, hogy bőre minden igényét kielégítsék. A hatékonyság titka a sok évnyi kutatásban és folyamatos fejlesztésben rejlik. Így születtek meg a bőrápolás legújabb csodái, amelyben egyesül a tudomány, az innováció és a természet kincsei, hiszen számtalan tiszta, természetes és bizonyítottan rendkívül hatékony alapanyag található valamennyi Qreme termékben.  

A Qreme egy valóságos csoda, hiszen több krém erejét rejti egyetlen palackban. Ezzel nemcsak időt takaríthatunk meg, hanem a bőrápolási rutinunkat is egy egészen új szintre emelhetjük. Legyen szó a reggeli készülődésről vagy az esti lefekvés előtti arcápolási rituáléról, tökéletes táplálékot biztosít bőrünknek.

„All -in-one” kozmetikumok lévén, a Qreme kezeli az összes alap bőrproblémát, legyen szó hidratálásról, lipidpótlásról, ráncmegelőzésről, vagy microbiom helyreállításról.

Hajszolt életünk nem kedvez a hosszas, napi bőrápolási rutinoknak, ezért a márka kifejezett fókuszt helyezett arra, hogy egy-egy tégelyben a leghatékonyabb alapanyagok szakértő kombinációjával akár 5-6 krémet helyettesítsen.

A kiváló minőség és az egyedülálló hatékonyság garantálásaként a Qreme termékei kis tételben készülnek, hatóanyagai a vegyészeti ajánlás legmagasabb szintjét tartalmazzák, amely unikálisnak számít az arcápolási piacon. A Qreme valójában újradefiniálta a luxust és a bőrápolást. A márka alapanyagai kizárólag a legmagasabb minőségű, természetes – sok esetben eddig szinte ismeretlen - összetevők, amelyek hatékonyan működnek a bőr megújításában és ápolásában. Az eredmény gyors és elképesztően látványos.

A bőrgyógyász-kozmetológus orvosok által is ajánlott Qreme valamennyi terméke és csomagolása Ultragreen minősítést kapott.

Legyen az Ön bőre is tükre annak, hogy milyen fantasztikus kincsek rejlenek a Qreme prémiumkategóriájú natúrkozmetikumaiban.

További információk: qreme.hu

(x)


Teltház a golfszezon legmenőbb versenyén

Teltház a golfszezon legmenőbb versenyén 

Teltházzal, több, mint száz versenyzővel és kiemelt érdeklődés mellett rendezték meg az idei szezon eddigi legsikeresebb versenyét.
Kádár-kockák a Skanzenben

Kádár-kockák a Skanzenben 

A kockaház. Lakóház, életforma és annak reprezentációja a Kádár-korban címmel nyílt kiállítás június 21-én a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Skanzen Galériában.
Nyitva a Flava-brand legújabb tagja

Nyitva a Flava-brand legújabb tagja 

Lehetőséget kínálva arra, hogy Budapesten maradva, nyáron a fővárosban találjanak rá a természetközeli pihenés és felfrissülés lehetőségére a városlakók.
Új arculatot kapott a Miskolc Pass

Új arculatot kapott a Miskolc Pass 

Megújult arculattal, számos új partnerrel jelentkezik a Miskolc Pass turisztikai kártya.
Titkos kódok és szimbólumok a kiállításon

Titkos kódok és szimbólumok a kiállításon 

Összművészeti eseménnyel zárul a szentendrei Virágnyelven kiállítás.
17. századi női papucs került elő a veszprémi várnegyedben

17. századi női papucs került elő a veszprémi várnegyedben 

A különleges leletet már a Múzeumok Éjszakáján megnézhetik az érdeklődők a veszprémi várnegyed Work in Progress kiállításán.
Indul Tokaj legmenőbb éjszakai futása

Indul Tokaj legmenőbb éjszakai futása 

Június 28-án nemzetközi mezőny indul a Fesztiválkatlanból.
Kutya melegben a kutyájával strandolna? Nincs akadálya

Kutya melegben a kutyájával strandolna? Nincs akadálya 

Itt a legfrissebb országos kutyabarát strandtérkép, hozzá hasznos tippekkel.
Elfogadták az Európai Zöld Megállapodást - mit jelent?

Elfogadták az Európai Zöld Megállapodást - mit jelent? 

„Az Európai Uniónak át kell gondolnia a stratégiáját” – mondja Bárány László,az ország piacvezető és a magyarországi csirketermelés és -feldolgozás közel 50 százalékát adó piaci szereplőjének tulajdonos-ügyvezetője.
Tánc és a századforduló szerelmi élete a Szentendrei Skanzenben

Tánc és a századforduló szerelmi élete a Szentendrei Skanzenben 

Tánc, tűzugrás, szerelmi jóslás és csoki bonbonok - izgalmas lesz az idei Múzeumok éjszakája a Skanzenben.